Ми у Facebook
20.12.2012, 17:18

Яскраві фото з нового випуску у Школі універсального журналіста

Нещодавно у Школі універсального журналіста, яку "ОГО" традиційно проводить на базі телеканалу "Рівне 1", відбувся новий випуск. У фотогалереї "ОГО" - найяскравіші миттєвості з занять у ШУЖ. А тим часом набір до нової Школи універсального журналіста вже розпочався, анступна ШУЖ - у лютому 2013 року!
Школа універсального журналіста - це спільний проект Видавничого дому "ОГО" і телеканалу "Рівне 1". Заняття у ШУЖ тривають упродовж десяти вечорів, по дві години щовечора. Відбуваються вони на базі телеканалу "Рівне 1".

Учні Школи універсального журналіста - це молодь віком від 15 до 28 років, яку цікавлять основи роботи журналіста, телеведучого. І не з книжок, а на практиці! Як влаштована редакція? Де журналісти шукають новини? Як брати інтерв'ю? В чому секрет вдалого телевізійного репортажу? З якими труднощами стикається молодий журналіст на початку своєї кар'єри і як їх краще долати? Про все це та багато іншого і говорять на ШУЖ - простою зрозумілою мовою, з численними прикладами з досвіду роботи журналістів Рівного, з практичними завданнями, які допомагаютть краще опанувати навички журналіста! "Мінімум теорії - максимум практики" - за таким принципом побудована програма навчання у ШУЖ. Її випускники отримують не лише чітке уявлення про реальні умови роботи журналіста у Рівному, а й підтримку в подальшій діяльності - як журналіст, телеведучий, блогер, громадський активіст! Адже випускники ШУЖ - це молода еліта Рівного: репортери і редактори, ведучі та громадські діячі, найуспішніші студенти і... навіть переможці конкурсів краси!

Дивитись фотогалерею

Школа універсального журналіста: що дає таке навчання? [ОПИТУВАННЯ]

Навички, які дають на ШУЖ, можна легко використовувати в будь-якій сфері життя, яка пов'язана зі спілкуванням, з інформацією. А отже, пройти навчання у Школі універсального журналіста варто будь-якій молодій людині, яка прагне бути успішною!

Фоторепортаж про випуск у ШУЖ



Щоб записатись на ШУЖ, достатньо зателефонувати (050) 339 39 85 або написати на електронну адресу vg2001@ukr.net - ви отримаєте всю необхідну інформацію, і, цілком можливо, зовсім незабаром і ви поповните ряди випускників Школи універсального журналіста - активної, креативної, амбітної, творчої, успішної молодої еліти Рівненщини!

Школа універсального журналіста: цікаві факти про успіхи випускників





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ