Ми у Facebook
08.07.2016, 19:40

Місяць уповні: що можна і чого не можна

Коли місячний серп перетворюється на яскравий диск, настає Повня - один з найбільш загадкових, яскравих, непевних, підступних, емоційно вибухових днів.
У когось істерика, хтось скаржиться на безсоння, нетверезі й психічно нестійкі люди збуджені та схильні до крайнощів, творчі особистості відчувають натхнення, закохані – екстаз… Що ж, настала повня (повний Місяць, Місяць уповні, "полнолуние" (рос.)...

На цю фазу Місяця реагують природа, рослинний і тваринний світ. І звісно ж, люди.

Знак Зодіаку, в якому знаходиться Повний Місяць, (наприклад, у січні 2015 - Рак, у лютому - Лев, у березні - Діва) значно посилює та проявляє свої позитивні та негативні якості.


ЕМОЦІЇ ЗАШКАЛЮЮТЬ

Місяць уповні (повня) – посилює як негативні, так і позитивні емоції, робить більш гострим наше сприйняття світу. Якщо ви емоційно стійка людина, здатна контролювати свої слова та вчинки і у вас є глобальні задуми, добре обмірковані далекоглядні плани – сміливо беріться за їх втілення в життя.

АЛЕ якщо таких планів немає – краще зайнятися звичайними буденними справами, які не пов’язані зі стресом, внутрішньою напругою, переживаннями, роздумами, сильними емоціями.

Не можна з’ясовувати стосунки вдома, на роботі й у громадських місцях – ризикуєте напоротися на агресію. Маленька суперечка ні про що здатна перерости у глобальний конфлікт чи навіть криваве побоїще.

Не варто влаштовувати генеральне прибирання й викидати старі чи непотрібні речі. Хіба кортить перевернути все догори дригом, пересваритися з домашніми і… залишити недомиту підлогу, якісь коробки у кутку і відро з віником посеред кімнати. А про викинуті на смітник сковорідку й табуретки пошкодуєте вже через кілька днів.


ТВОРЧІ АМБІЦІЇ

Ви прагнете проявити у всій красі свої таланти артиста, співака, композитора, музиканта, шоумена, менеджера, маркетолога, ідеолога, лідера і т.п.? Збираєтесь рекламувати чи піарити щось/когось, зібрати навколо себе однодумців, запустити новий проект, відкрити новий магазин чи просто хочете, щоб вас помітили і вам повірили? Найвдаліший момент для цього, коли Місяць уповні.

Найкращі вірші, книги, статті, картини, художні витвори чи перші шедеври в фотошопі народжуються, коли на небі круглий диск повного Місяця.

У цей день добре призначати презентації, прес-конференції, брифінги, особливо якщо ви хочете поговорити про щось нове, ексклюзивне, оприлюднити якусь сенсаційну інформацію.

АЛЕ азартні ігри й позичання грошей можуть принести великі неприємності.




КОХАННЯ ТА СЕКС

Ідеальний час для занять сексом – відчуття загострені, почуття на максимумі, оргазм бурхливий і сильний.

АЛЕ одночасно зростає ризик "підхопити" герпес і заразитися венеричними хворобами чи СНІДом.


САД - ГОРОД

У день повного Місяця, так само як день нового Місяця, а також за півтори доби до й упродовж півтори доби після, астрологи й досвідчені садівники-городники не радять без необхідності чіпати рослини. Не можна нічого сіяти, пересаджувати, обрізати гілки та пагони для щеплення й розмноження вегетативним способом.

АЛЕ садити рослини можна, особливо якщо посадковий матеріал у спеціальних торф’яних горщиках. Добре також обрізати квіти для букетів і збирати свіжі соковиті овочі, фрукти та зелень до столу.




КРАСА І ЗДОРОВ`Я

- Через посилену циркуляцію і підвищений тиск крові у дні повного Місяця можливі кровотечі. Тому будь-які операції, видалення зубів, пологи несуть ризик великої втрати крові. Погано гояться навіть маленькі ранки й порізи.

АЛЕ добре проводити діагностику – у цю фазу Місяця легше виявити приховані проблеми та недуги, на які ви раніше не звертали увагу.

- Будь-які косметичні процедури, пілінги та депіляції, видалення родимок і бородавок, тату і пірсинги відкладіть на інший час. У повню підвищується ймовірність подразнень, алергічних реакцій, опіків.

- Стригтися й перефарбовувати волосся небажано.

АЛЕ якщо збираєтесь радикально змінити імідж – коротко обрізати довге волосся, гладко поголитися, звільнившись від кучерів, борідки та вус, перетворитися з шатенки у брюнетку, а з білявки стати рудою - будь ласка!

- Незважаючи на те, що у повню прокидається просто вовчий апетит, варто стримати себе й розвантажити свій організм, очистити його за допомогою овочів, фруктів та соків.

- У ці дні дуже важко опиратися спокусам і боротися зі шкідливими звичками. А як назло, саме зараз особливо небезпечні алкоголь, наркотичні речовини, сильнодіючі ліки, які у повню всмоктуються у кров швидко й на всі сто відсотків. Можливі отруєння, різні побічні дії, аж до галюцинацій. Не на користь може піти велика кількість викурених цигарок, випитої міцної кави та чаю.

- Для народних цілителів і знахарів – це той час, коли треба збирати лікарські трави, цілюща сила яких у наземній частині, особливо суцвіттях та листі. Адже соки у день повного Місяця піднімаються вгору й досягають найвищої концентрації у верхівках рослин. Водночас від коренів і коренеплодів користі мало.


СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?
Яка зачіска підійде вашому знаку зодіаку?
Поради рівнянам: як треба цілуватись, щоб ... розбагатіти?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ