Ми у Facebook
22.01.2013, 13:14

Поради рівнянам: як треба цілуватись, щоб ... розбагатіти?

Поцілунки покращують імунітет, допомагають схуднути, додають оптимізму та адреналіну в житті.
Закохані рівняни вже починають готуватися до свого дня – Дня усіх закоханих, який традиційно відзначається 14 лютого.

Напередодні свята «Жіночий клуб» нагадує своїм читачам про користь від головного атрибута цього дня – поцілунків.


Отже, чим корисні поцілунки?

Поцілунки покращують настрій

Вчені Берлінського університету довели, що ранковий поцілунок, який триває 20 секунд, створює романтичний настрій на весь день.

Поцілунки сприяють схудненню
Один поцілунок у щічку - мінус п'ять калорій. Пристрасний поцілунок спалює близько 30 калорій. Бажаєте схуднути? Тоді мерщій цілуватися!

Поцілунки покращують імунітет
Встановлено, що любителі цілуватися ходять до лікарів значно рідше. Причина цього проста: під час поцілунку в організмі виробляються особливі речовини - нейропептиди, які знищують різні віруси і хвороботворні бактерії. Так що цілуйтеся на здоров'я!

Поцілунок збуджує сексуальні бажання

Лікарі-сексологи говорять, що поцілунок «з язичком» підвищує сексуальне бажання у 70% чоловіків. Крім того, в слині людини міститься фермент андростерон, який підвищує сексуальне бажання і у чоловіків, і у жінок.

Поцілунок додає оптимізму
Британські психологи в ході експериментів з'ясували, що любителі цілуватися частіше проявляють себе як оптимісти, вони більш впевнені в своїх силах, а тому швидше домагаються особистих і професійних успіхів.

Поцілунок від карієсу
Виявляється, що довгий поцілунок нормалізує кислотність в порожнині рота, причому краще від жувальної гумки. Висновок який? Цілуйтеся кожного разу після їжі і знижуйте ризик виникнення карієсу.

Поцілунок для адреналіну
Пристрасний поцілунок викликає такі ж хімічні реакції в мозку, як і стрибки з парашутом, швидка їзда або стрілянина з пістолета. Таким чином, завдяки пристрасним поцілунків підвищується рівень адреналіну в крові, що сприяє підвищенню активності людини - і фізичної і розумової.




Поцілунки знімають біль

Примітно, що поцілунок від коханої людини діє як знеболюючий засіб, який сильніший за морфій приблизно в 200 разів!

Поцілунок для збереження миру та спокою в сім’ї
Поцілунок є хорошим засобом для відходу від відповіді, або щоб змусити чоловіка замовкнути. Тому за допомогою поцілунків можна уникнути конфліктів і неприємних розмов.

Поцілунки зміцнюють сімейний союз
Згідно зі статистикою, близько 40% сімейних пар вважають, що французький поцілунок - це один з найважливіших проявів любові. А психологи стверджують, що «глибокий» поцілунок є кращою профілактикою розлучень.

Поцілунок для довгих років життя
У ході досліджень американські вчені виявили, що люди, які багато цілуються, живуть в середньому на п'ять років довше тих, хто не так прив'язаний до поцілунків.

Поцілунки від алергії
Японські медики заявляють, що тривалий поцілунок зменшує в організмі вироблення гістаміну, який є причиною сінної лихоманки. Цілуючись безперервно протягом півгодини, ми отримуємо вакцину від цієї хвороби. Тим більше, якщо цілуємося під спокійну приємну музику.

Поцілунки ведуть до оргазму
Відомо, що 94% жінок від поцілунків отримують сексуальне задоволення, а 1-2% жінок навіть досягають оргазму. Але навіть якщо ви не відноситесь до цих людей, цілуйтеся і отримуйте від цього задоволення і користь!

Поцілунки корисні для серцево-судинної системи
Під час поцілунку помітно частішає пульс: у жінок до 150-180 ударів на хвилину, а у чоловіків до 110-120. Поцілунки сприяють запобіганню вегето-судинної дистонії, а також порушень, викликаних недостатньою циркуляцією крові в організмі.

Поцілунки від вірусів
Австралійські вчені виявили в слині величезна кількість природних антибіотиків. Коли під час поцілунку вони потрапляють в організм іншої людини, починають чинити сильну протизапальну дію.

Поцілунки прискорюють мислення
Пристрасний поцілунок, який триває більше хвилини, прискорює серцебиття, поліпшується кровотік, тому в клітини головного мозку більше надходить кисню. Завдяки цьому прискорюються розумові процеси і підвищується концентрація уваги, а інформація запам'ятовується краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “ОГО” поцікавилася, яке значення має поцілунок у нашому житті

Поцілунок для душевної рівноваги
З точки зору психологів, поцілунки потрібні також для підтримки душевної рівноваги. Жінкам у віці від 20 до 30 років, щоб відчувати гармонію між внутрішнім і зовнішнім світом, необхідно регулярно цілуватися. Решті віковими категоріями поцілунки теж корисні.

Поцілунки прочищають легені
Поцілунки мають властивість попереджувати різні бронхо-легеневі захворювання. Це відбувається тому, що під час поцілунків прискорюється дихання і легені працюють швидше, що сприяє їх очищенню.

Поцілунки корисні від зморшок
Під час поцілунків задіюються близько 30 лицьових м'язів, деякі з яких неможливо задіяти іншими способами. Тому така «зарядка» є чудовим методом профілактики зморшок.

Поцілунок приносить гроші в будинок
Із соціологічних опитувань стало ясно, що чоловіки, які перед роботою щоранку цілуються з дружинами, мають вищий дохід. Поцілунки збуджують пристрасть, а пристрасть змушує працювати краще.

Ось настільки корисні поцілунки. Цілуйтеся на здоров'я!

А ПРО ТЕ, ЯК ЦІЛУЮТЬСЯ І ЧИ ПАМ'ЯТАЮТЬ СВІЙ ПЕРШИЙ ПОЦІЛУНОК РІВНЯНИ, читайте згодом у "Жіночому клубі".





На правах реклами