Ми у Facebook
11.02.2013, 08:00

Починаємо тиждень з чистого аркуша

Календарик: 11 лютого 2013 року, понеділок.
Місяць у знаку Риб, перша чверть (молодик), 2-й місячний день.
Поради астрологів:

Починаємо робочий тиждень з "чистого аркуша". Все, що запишемо, зафіксуємо, заплануємо, запрограмуємо саме сьогодні, на другий день Місяця, залишиться надовго.

Що стосується нашого тіла і здоров`я – зараз вдалий момент для початку дієти, очищення організму, фізичних вправ для спалювання жиру.

Сьогодні можна з легкістю звільнитися від різних тягарів – як важких думок, психологічних комплексів, так і від старих непотрібних речей та навіть грошей.

У другу добу Місяця не можна виявляти жадібність на недоброзичливість – це бумерангом повернеться й боляче вдарить по тому ж самому місцю. Отож, будьте щедрі, подаруйте близьким людям хоч часточку добра!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на 11 - 17 лютого

Народні прикмети:
Православні християни відзначають сьогодні перенесення мощів священномученика Ігнатія Богоносця та вшановують святителя Лаврентія, затворника Печерського, єпископа Туровського.

Погода 11 лютого традиційно мінлива – і теплом приголубить, і морозом віддубасить.

Господарю і господині на замітку:
На другу добу після народження нового Місяця ще зарано турбувати зелені рослини. Але якщо ви готуєтесь посіяти на підвіконні зелень, квіти, розсаду - саме час, щоб подбати про тару, горщики, грунтову суміш, насіння. Є ще в запасі кілька днів, щоб приготувати чи купити необхідне, а також попередньо замочити насіння, щоб краще сходило.

Час планувати весняно-літній посівний сезон на дачі, городі, балконі
Яким буде ваш сад, город, квітник, балкон у 2013 році?

Коли Місяць росте, до того ж опиняється у водному знаку Риб, добре поливати й обприскувати рослини.





На правах реклами