Ми у Facebook
15.02.2013, 16:04

Рівненські дітлахи разом з козаками відсвяткували свято Стрітення [+Фото]

Козацький табір "Гайдамаки" разом з вихованцями навчально-виховного комплексу №1 влаштували спражнє свято весни та патріотизму.
Святкувати свято Стрітення стало хорошою традицією Рівненського навчально-виховного комплексу №1. За народним календарем це – зустріч зими з весною. Саме цій події приурочили зустріч у навчально-виховному комплексі №1, адже тут завжди поєднують фізичне загартування дитини з розвитком її духовного світу.

За словами директора Навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради Галини ПАТІЙ, у святі взяли участь близько 200 діток дошкільного та шкільного віку.









- Уже близько десяти років наші батьки, діти та педагоги продовжують відзначати у найкращих українських традиціях зустріч весни. Організовуючи такі свята, перш за все ми виховуємо у наших діток почуття патріотизму, знайомимо їх з народними звичаями. З самого ранку наші дітки разом з вихователями співали веснянки, заклички, водили хороводи. Пізніше всі вийшли на вулицю, де разом з козаками варили куліш, катались на конях та змагались у різних іграх.

Самі ж дітлахи були в захваті від такого свята. Кожен з них скуштував смачного козацького кулішу та млинців, а найсміливіші могли позмагатись у справжній козацькій забаві "Лава на лаву".














На правах реклами