Ми у Facebook
27.06.2013, 17:10

МЗС радить українцям не їхати в деякі єгипетські міста

У зв’язку із запланованими на кінець червня та початок липня цього року масовими акціями протесту в Єгипті Міністерство закордонних справ України рекомендує утриматися від поїздок до міст Каїр, Александрія, Асьют, Ісмаілія, Порт-Саїд, Суец та на Північний Синай.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

З метою уникнення загрози безпеці громадянам України, які на даний час відпочивають у курортних містах Єгипту Хургаді, Шарм аш-Шейху, Марса-Алам, аль-Гуні, Дагабі, Нувейбі рекомендують відпочивати на території готелю та утримуватися від неорганізованих поїздок за його межі.

МЗС та туроператори радять не їхати до Туреччини - там тривають заворушення

«Всім громадянам України, які перебувають на території Єгипту, рекомендовано обмежити своє пересування країною, утримуватися від відвідання місць скупчення людей, не брати участі в акціях протесту, демонстраціях чи інших масових заходах», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Список країн, куди МЗС не рекомендує їздити українцям

МЗС нагадує, що у Посольстві України в Арабській Республіці Єгипет діє цілодобовий контактний телефон (+2 010 000 39 648), за яким, у разі необхідності, можна зв’язатися із співробітником Посольства.

Також діє цілодобова гаряча лінія МЗС України на випадок екстрених ситуацій – +38 044 2381657.





На правах реклами