Ми у Facebook
03.06.2013, 11:17

Список країн, куди МЗС не рекомендує їздити українцям

Згідно з повідомленнями українського зовнішньополітичного відомства, в даний час, з різних причин, жителям України рекомендується утриматися від поїздок до одинадцяти країн світу.
До числа таких країн були віднесені: популярний серед українців Єгипет (правда, небезпека існує не у всіх містах цієї держави), а також Ірак, Лівія, Гвінея, Центральноафриканська республіка, Малі, Еритрея, Алжир і Сирія.

Чехія полегшила візовий режим для українців

У числі не рекомендованих для поїздок українців знаходиться Пакистан, де, як мовиться в заяві українського зовнішньополітичного відомства, існують загрози терористичних актів у зв'язку із загостренням ситуації в країні.

В Україну зі сходу "приїде" смертельна хвороба

У список країн, в які МЗС України не рекомендує їздити українцям, була додана і Саудівська Аравія. Причиною такого рішення зовнішньополітичного відомства, за словами директора департаменту інформаційної політики Євгена Перебийніса, є «погіршення епідеміологічної ситуації в королівстві Саудівська Аравія, викликане стрімким поширенням вірусу атипової пневмонії (коронавірусу)».

МИД Украины рекомендует воздержаться от поездок в 11 наиболее опасных стран

У повідомленні МЗС сказано, що українцям рекомендують «...утриматися без крайньої необхідності від поїздок до цієї країни, а в разі перебування на території королівства намагатися максимально обережно поставитися до відвідування місць, де були зафіксовані випадки захворювання на атипову пневмонію».

За матеріалами: segodnya.ua





На правах реклами