Ми у Facebook
21.09.2013, 13:52

Погода у Рівному на вихідні: чи буде дощ у неділю?

Циклон, центр якого знаходиться над Чернігівщиною, продовжує визначати погодні умови для більшої частини території України. Наша область попадає в його тилову частину. Відтак, прохолодна погода ще збережеться на кілька днів. Але чи очікувати в неділю на такий самий дощ, з якого почалась субота?
Як повідомляє неофіційний сайт авіаційної метеорологічної станції м.Рівне, у суботу, 21 вересня, невеликий дощ іще очікується. А ось у неділю, 22 вересня, переважатиме погода без опадів. Вітер дещо вщухне. Температурний фон залишатиметься без змін: нічна температура повітря становитиме 6-11 градусів тепла, вдень повітря прогріється до + 10-15. Наталка Діденко, головний синоптик сайту "opogode.ua" вважає, дощі йтимуть до жовтня. До початку наступного місяця також триватиме суттєве похолодання. Після цього почнеться бабине літо, пише Gazeta.ua.

Під впливом антициклону із заходу, погода на початку наступного тижня дещо стабілізується. Істортних опадів синоптики не прогнозують. Нічна температура повітря істотно не зміниться, а в денні години на 3-5 градусів підвищиться.

Коли почнеться "бабине літо"?



Як раніше повідомляв ru.OGO.ua, починаючи з 20 вересня і до кінця місяця, у більшості областей України буде загалом дощова погода. На заході України значно підніметься рівень води у річках. Перший у цьому році сніг днями уже випав на Чорногорському хребті у Карпатах.

У Карпатах випав перший сніг - далі прогнозують заморозки

Якщо прогноз синоптиків справдиться і дощу в неділю у Рівному справді не буде, це неабияк порадує, зокрема, молодь, яка збирається відвідати спільний концерт гуртів "Дзідзьо" і "Скрябін", адже він має відбутись під відкритим небом - на Рівненському мототреку.

Найгарячіша подія осені у Рівному - перший спільний концерт гуртів "Скрябін" та "Дзідзьо"!

Яка ж погода чекатиме нас далі, у жовтні? Раніше ми наводили прогноз, згідно з яким саме у жовтні розпочнеться "бабине літо". А народний синоптик із Дніпропетровська Валерій Некрасов прогнозує, що цьогорічна осінь, як і торік, почнеться в жовтні. А ось листопад, на відміну від 2012 року, буде холодним (від -5 до -10°С) із заморозками наприкінці місяця, пише regionews.sm.ua. Грудень у 2013 році очікується набагато прохолоднішим від попереднього – від +1°С до -10°С.

ТОП-5 порад для водіїв під час негоди





На правах реклами