Ми у Facebook
07.10.2013, 12:33

На Рівненщині чоловік загинув від електроопори [+Фото]

У ніч на п’ятницю, 4 жовтня, у диспетчерському пункті Зарічненського районного відділу електромереж (РЕМ) зафіксували відключення повітряної лінії 10 кВ.
Одразу на цю лінію виїхала оперативна виїзна бригада і виявила опору, що впала. На опорі з однієї сторони були обрізані проводи. Біля опори були виявлені сліди крові та сліди гужової повозки. Потерпілих на місці події не було, повідомили у прес-службі "Рівнетеплоенерго".

О 7 годині ранку 4 жовтня дільничний інспектор Зарічненського РВ УВС України в області черговому диспетчеру Зарічненського РЕМ повідомив, що в одному з сіл Зарічненського району, в дворі біля оселі, в гужевій повозці виявлено труп чоловіка. Попередня версія працівників міліції, що це і є та людина, яка отримала смертельну травму при спробі крадіжки проводів з ПЛ-10 кВ.

Центр Рівного залишився без світла

За попередніми даними, потерпілій особі чудом вдалося уникнути ураження електрострумом через спрацювання автоматичного захисту лінії, яка відключилась. Але під час відрізання дротів опора не витримала одностороннього тяжіння та ваги тіла людини і впала, придавивши собою потерпілого. При падінні він отримав черепно-мозкову травму, несумісну з життям.



У справі викрадення кольорового металу відкрито кримінальне провадження, встановлюються співучасники правопорушення, ведеться слідство.



Негода на Рівненщині поламала дерева, пошкодила авто та позбавила електроенергії [ОНОВЛЮЄТЬСЯ]

ПАТ «Рівнеобленерго» попереджає, що викрадення обладнання та електроенергії може призвести до смертельних наслідків та наступає кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, у березні на Рівненщині хлопця вдарило струмом у будці електротрансформатора.





На правах реклами