Ми у Facebook
21.05.2013, 14:21

Негода на Рівненщині поламала дерева, пошкодила авто та позбавила електроенергії [ОНОВЛЮЄТЬСЯ]

Раптова буря, яка зірвалася учора ввечері на Рівненщині, принесла чимало біди. Сильний вітер попсував чимало майна мешканців міста та області.
Так, близько восьмої години вечора в обласному центрі дерево впало на автомобіль "ДЕУ Ланос", який стояв на території Центральної міської лікарні (вул. Мірющенка, 25). Так само постраждали від поривчастого вітру і автомобілі "Пежо Партнер" та "Опель Вектра", припарковані на вул. Глибокій. На них теж упало дерево.

Окрім того, поламані буревієм дерева перегородили й дорогу у кількох місцях. Як повідомили з прес-служби ГУ ДСНС України в Рівненській області, усувати повалені на проїжджу частину дерева довелося на вулиці Чорновола обласного центру, з дороги Немовичі – Березне – Вел. Межиричі у с. Мала Совпа Корецького району, автодороги Київ – Чоп м. Дубно, між с. Кривуха, та с. Кліщиха, Дубенського району та на вулицях Вишенського, Набережна та Мацути в Острозі.

Погода на Рівненщині: весь тиждень буде дощовим і без спеки





Також через негоду зникло електропостачання у кількох населених пунктах. Зокрема, як розповіли очевидці, світла та навіть водопостачання не стало в Острозі.

Загалом, за інформацією рятувальників, станом на 6.00 21 травня в області повністю позбавлені електропостачання 82 насені пункти у Березнівському, Млинівському, Острозькому, Сарненському, Корецькому, Рівненському та Здолбунівському районах.

Як повідомила менеджер із зовнішніх зв'язків ПАТ "АЕС Рівнеобленерго" Валентина Олінійчук, станом на 10.00 повністю знеструмленими лишається 77 населених пункти та 2 частково. Найбільше від негоди постраждали Острозький та Млинівський райони.

Станом на 14.00 повністю знеструмленими лишається 30 населених пунктів області, іще у двох електропостачання відновлено лише частково.

При виявленні будь-яких пошкоджень електроустановок ПАТ "Рівнеобленерго" просить терміново повідомити фахівців районних відділів електромереж або за телефоном Дзвінкового центру 0362 69-42-98.

За інформаційною довідкою ГУ ДСНС України, в Острозі негода пошкодила шиферне покриття 6 приватних житлових будинків, у Корці – гуртожитку професійного училища. Окрім того, стало відомо, що у Острозі лист шиферу, який зірвало вітром, травмував 73-річну пенсіонерку. О 01:00 21 травня жінка померла у лікарні.






На правах реклами