Ми у Facebook
28.10.2013, 14:15

Один з кращих письменників України презентує у Рівному дві книги

У вівторок, 29 жовтня, на запрошення МГО "Література.RV" до Рівного приїде один із найбільш популярних письменників України Любко Дереш. Після півторарічної творчої перерви, письменник презентуватиме у Рівному дві нові книги - "Остання любов Асури Махараджа" та "Миротворець".
Ім'я Любко Дереш знає чи не кожен, хто цікавиться сучасною українською літературою. Талановий письменник з Львівщини стрімко увірвався до когорти кращих майстрів літературного слова на початку 2000-х років й нині є одним з найбільш популярних молодих авторів в Україні.

Поети-письменники Юрко Іздрик та Гриць Семенчук влаштували у Рівному "літературну дискотеку"

Рівненська МГО "Література.RV" запросила письменника до Рівного презентувати свої нові творчі здобутки

- Дереш для нас має особливе значення, - зазначає один з керівників МГО "Література.RV" Вікторія Дикобраз, - Саме з нього ми стартували як організатори презентацій - і, можна сказати, доволі успішно. 16 травня 2012 року у Рівному відбулася творча зустріч за його участю - це був аншлаг. На "Голову Якова" прийшло більше 70 чоловік - навіть по нинішніх критеріях для нашого міста цей показник є значним.



Восени 2013-го Любко Дереш також потрапляє на особливі дати - наприкінці жовтня організації “Література.RV” виповнюється 2 роки.

Макс Кідрук у Рівному: "Багато людей хочуть БУТИ письменниками, але мало людей хочуть ними СТАТИ"

- Насправді у нас стільки роботи, що до тортів та свічок взагалі душа не лежить, - з посмішкою говорить голова МГО "Література.RV" Марк Оплачко. - Хоча друзі команди (в тому числі й письменники) часом запитують, на коли в нас буде вечірка - але для нас більшим святом є емоційне піднесення після вдалого заходу.

За час творчої перерви Любко Дереш встиг побувати у Єгипті та Індії, й результатом цих подорожей стали дві нові книги - "Остання любов Асури Махараджа" та "Миротворець", які Любко й презентує у Рівному.

Як зазначають у МГО "Література.RV", ті, хто скучив за специфічною містикою Любка, будуть задоволені сповна.



Любко Дереш розповідатиме у Рівному про "Голову Якова"

Презентація книг Любка Дереша відбудеться 29 жовтня у концеренц-залі готелю "Мир" (вул. Міцкевича, 32, 1 поверх). Початок - о 19.00.

Квитки, за словами організаторів, коштуватимуть 20 грн (попередній продаж) та 30 грн (у день заходу), а придбати їх можна за телефонами (098)454-93-09 та (063)109-82-53.





На правах реклами