Ми у Facebook
03.11.2013, 07:01

Де відпочити восени: Кабінет туристичних новин (Випуск 5)

Пора відпусток вже пройшла, але відпочинок актуальний в будь-яку пору року. Не знаєте де і як відпочити восени? Тоді Кабінет Туристичних Новин залюбки Вам допоможе! Відповіді на запитання, які Вас цікавлять, надає Ірина Никитюк, директор туристичної агенції “Пегас Тур”.
У попередніх двох випусках «Кабінет туристичних новин» розповідав чи варто їхати відпочивати до Єгипту, яка специфіка оформлення страхування туриста, чим цікава Хорватія та про неймовірні тури до екзотичних країн.

Алла 35 років (м. Рівне). Доброго дня, скажіть, будь ласка, в мене відпустка припадає на осінь, куди можна було б поїхати відпочивати з родиною? Як щодо відпочинку в Туреччині?

Доброго дня! Відпочинок восени, нічим не гірший за літній, вибір місць теж дуже великий. Є надзвичайно багато варіантів де, ви б чудово могли провести вашу осінню відпустку. Найпопулярнішими країнами є Шрі Ланка, ОАЕ та звичайно Єгипет. Щодо Туреччини, її теж можна розглядати як варіант. Адже там вдень тримається температура 26 С. Звичайно Ви можете обрати тепліші регіони, такі як Аланія та Сіде, де температура вища на 2-3 С . Ціни на відпочинок в Туреччині досить доступні. За детальнішою інформацію ви можете звернутися до нас, і ми запропонуємо цікавий для вас варіант відпочинку.

Анна 28 років (Здолбунів). Вітаю Вас, Який відпочинок ви порадили б на осінній вікенд? Не можу підібрати відпочинок для родини.

І вас вітаємо, Анно, осінь цікава пора коли спека спала та холодів ще немає. Для відпочинку з родинною ми вам можемо запропонувати декілька чудових варіантів. Перший це екскурсійні тури в Європу. Другий - вікенд на узбережжі моря. Наприклад хорошим варіантом є відпочинок в ОАЄ - це країна з надсучасними технологіями, білосніжними пляжами та чистою блакитно водою. Температура повітря 38 С, а води близько 30 С. Вибравши цей курорт ви можете і відпочити на березі моря, і провести активно час відвідавши шоу фонтанів та найвищий будинок в світі Бурж аль Араб (Арабська вежа), проїхатися на швидкіснму метро без машиніста, побачити величезний акваріум з акулами та скатами. Якщо вам чи вашому чоловіку до вподоби екстрим, ви можете покататись з вітерцем на джипах по піщаних дюнах. На цьому курорті можна підібрати розвагу для кожного члена родини, не залежно від віку.

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді (Частина 4)

Микола 26 років (Острог). В одному з попередніх випусків ви казала, що відкрили новий чартерний рейс в Марокко, чи можна через вашу туристичну агенцію замовити квитки?

Так, звичайно ви можете замовити квитки на чартерні рейси та навіть на тури, щоб забезпечити собі комфортний відпочинок.
Сергій 19 років (Рівне). Мене цікавлять автобусні тури в Європу. Які країни на сьогодні є найпопулярнішими?

Найбільшою популярністю на сьогодні користуються автобусні тури в романтичну Італію та Францію, в чаруючу Угорщина (Будапешт). Зараз актуальнішими є комплексні тури, які включають в себе декілька країн чи міст. Наприклад у нас є тур “Лазурна інтрижка”(http://misto-market.com.ua/turizm/offer/7374), ви можете відвідатистаровинні міста які мають багату історію (Варшава, Берлін, Париж , Флоренція, Піза, Рим, Венеція, Вена). Якщо ви хочете провести з коханою людиною два дні в Парижі раджу звернути увагу на тур “Два щасливих смайлика”. (http://misto-market.com.ua/turizm/offer/7373)Варіантів є багато. Для того щоб підібрати тур саме для вас звертайтеся до нас.

Софія, 24 роки (Корець). Чи варто вже бронювати місця на відпочинок в грудні, чи можна почекати ще якійсь період?

Дорога, Софіє, важливо розуміти те, що чим раніше ви бронюєте тур, тим це вигідніше для вас. Ви можете обрати години та дні вильоту, той готель, який буде до вподоби саме вам. Якщо вас цікавить відпочинок в екзотичних країнах, то за умови раннього бронювання, ціни на авіаквитки будуть значно нижчими. З наближенням дати вильоту ціна на квитки зростає.

Ціни на тури та їхній опис Ви можете переглянути на нашій сторінці на сайті «Тури з Рівного».

Андрій 31 рік (Рівне). Я чув про таку можливість, як раннє бронювання. Розкажіть детальніше, будь ласка.

Раннє бронювання — вигідна пропозиція, якщо ви хочете заощадити на відпочинку. Важливо знати, що за умовами раннього бронювання готелі дають знижку на проживання до 35%. Вже розпочалося раннє бронювання на новорічні та зимові тури до таких країн: Андора, Болгарія, Польша, Словаччина, Австрія Греція. Раннє бронювання на літній відпочинок проходить в три етапи, з кожним з них ціна зростає, тому Вам краще раніше визначитися з відпочинком.

Анна, 37 років (Рівне), Чи можна зараз їхати відпочивати в Єгипет, зважаючи на останні події?

Пані Анно, не зважаючи на заворушення в Єгипті готелі працюють в звичному режимі. Єгиптяни дуже дорожать своїми клієнтіами тому намагаються забезпечити максимальний комфорт та затишок не зважаючи ні на що. Самі конфлікти відбуваються в Каїрі, а це досить далеко від курортних міст.


Якщо Вас цікавить детальніша інформація по якомусь з питань телефонуйте: 0362)43-90-94, (050)375-67-90, (098)669-44-24, (099)062-87-02 — Працівники туристичної агенції “Пегас Тур” радо підберуть відпочинок саме для Вас!

На правах реклами.





На правах реклами