Ми у Facebook
10.11.2013, 18:24

Організатор міжнародних конференцій Юлія Тарасова: «У рівнян є шанси…» [+Фото]

Маленька тендітна рівнянка Юлія ТАРАСОВА вже близько 15 років організовує та проводить масштабні івент-події по всьому світу. Вона підкорила Київ, Москву і навіть Сан-Франциско, але зупинятися не планує! Та найголовніше...
...що за цей час Юлія реалізувалася не лише як професіонал, а й як жінка – вона кохана дружина і мама двох чудових малюків.

Уже завтра – 11 листопада – на першій зустрічі третього сезону проекту «Smart Meetings» Юлія ТАРАСОВА розповість, як організувати успішний захід міжнародного значення, керуючи процесом зі штаб-квартири у Рівному!

Зустріч пройде о 19.00 в конференц-залі готелю «Мир».

Зареєструватися на зустріч

Наразі ж пропонуємо вам інтерв’ю з Юлією ТАРАСОВОЮ!

Рівнянка Юлія Тарасова проводить масштабні події по всьому світу
Рівнянка Юлія Тарасова проводить масштабні події по всьому світу


- Юлю, я знаю Вас як людину, яка здатна професійно втілити в життя наймасштабніший задум івент-події у будь-якій країні світу! Нині ж свої міжнародні проекти Ви координуєте з Рівного. Так складаються обставини чи це свідоме рішення?

- Істинне задоволення в тому, що саме івент-бізнес дав мені найбільшу свободу в плані вибору локації перебування. Я реалізовуюся і живу там, де мені найкомфортніше саме зараз. Рівне – Київ – Кіпр – Сан-Франциско – знову Рівне – це ланка за останні 4 роки, і варіанти для продовження ще можуть бути. Рівне, в яке я повернулась через 20 років, приємно вразило мене динамікою розвитку, яскравими особистостями та ініциативами. Нам – мені й чоловіку – і нашим двом маленьким карапузам подобається сьогодні в Рівному. Тож поки що ми тут (загадково посміхається – авт.)

- У квітні цього року Ви провели галузеву конференцію у Сан-Франциско, яку організували разом із командою рівнян. Що було найважче?

- Насправді моя команда зосереджена не тільки в Рівному, вона максимально «розпорошена» по світу (Рівне, Львів, Київ, Анталія, Сан-Франциско, Москва). І сила інтернаціональної команди якраз у тому, що це люди з різних світів, з багатогранним досвідом і світоглядом, для яких немає бар’єрів, передусім, ментальних. Ми можемо організувати грандіозну подію в Києві, Москві, в Сан-Франциско... До речі, саме Сан-Франциско став для нас потужним проривом у набутті заокеанського досвіду і налагодження зв’язків з американськими компаніями-гігантами (Facebook, Zynga, Сhillingo/Electronic Arts, PopCap). Але працювати ще є над чим! Перш за все, треба вчитися грамотно залучати американську аудиторію.

У вересні 2013 року Юлія з командою вшосте успішно провели міжнародну конференцію Sociality Rocks!
У вересні 2013 року Юлія з командою вшосте успішно провели міжнародну конференцію Sociality Rocks!


- Що, на Вашу думку, конкретно потрібно рівнянам (знання, зв'язки, гроші), аби робити глобальні бізнес-проекти?

- Перш за все, вийти за межі Рівного (посміхається – авт.). Ментально і фізично. Важко вловити хвилю натхнення, сидячи в комфортній «коробці». Нові країни, інший досвід, максимально широке коло бізнес-контактів – усе це надзвичайно важливо. Недаремно ж гасло нашої конференції «Соціальність рулить»! Вона справді «рулить», і часто набагато потужніше, ніж гроші.

Спікер другого сезону проекту «Smart Meetings», рівненський топ-менеджер Надія ГЛАДКЕВИЧ: "Закриваючи одні двері, ми відкриваємо інші"

- Ви працюєте з фахівцями з різних країн. У рівнян є шанси виграти битву у глобальній конкуренції? Що нам для цього потрібно робити?

- Звичайно! У рівнян є шанси. І це доводить той факт, що аж троє людей із нашої команди – рівняни. Важливими, як на мене, є такі фактори: впевнене володіння англійською мовою, постійне самовдосконалення і бажання вчитись та «людська адекватність».


- Яким, на Вашу думку, має бути успішний івент?

- А ось про це я розкажу на зустрічі Smart Meetings в понеділок (сміється – авт.)!



- Про івент-бізнес говорять як про бізнес, який не може працювати без власника, включеного в роботу команди. Це міф чи реальність?

- Особисто моя схема ведення івент-бізнесу саме така – повна включеність у команду! Гарантом якості події для наших гостей часто є саме репутація організаторів, адже івент-сфера – це процентів на 80 бізнес особистих контактів. Саме тому я активний член команди, режисер… «восьминіг»!

- Що Ви порадите робити молодим підприємцям, які хочуть створити масштабний бізнес?

- Максимально набувати різного практичного досвіду, активно брати участь у різноманітних бізнес-подіях, знайомитися з трендсетерами індустрій та навіть елементарно… ставити якомога більше питань на конференціях. І, знайшовши свою «геніальну ідею», не зволікати з її реалізацією, а миттєво починати діяти. І так нон-стоп!

Спікер другого сезону проекту "Smart Meetings", директор рівненського театру Володимир ПЕТРІВ: «Мені допомагає інтуїція»

- Як Ви проводите вільний час?

Двоє дітей, коханий чоловік і безліч бізнес-ідей – який може бути «вільний час»?! А ще подорожі… це найбільшій фан мого життя.

- Які книги Юлія Тарасова рекомендує прочитати?

- Сьогодні у моєму житті є три топові, надихаючі книги: «Бізнес у стилі фанк!» Кьєлла Нордстрема і Йонаса Ріддерстрале. Особисто спілкувалась з Нордстремом - mindblowing - це про нього. До речі, знаю, що Йонас Ріддерстрале буде 5 грудня в Києві, дуже раджу відвідати! Ще дві книги: «До біса все! Бери й роби!» Річарда Бренсона - книга спонукає "ворушитися"! - та «Атлант розправив плечі» Айни Ренд.

- Чому Ви не організовуєте заходи в Рівному? І, якби зважилися на такий крок, то яка б це була подія?

- Я дуже люблю Рівне. Та все ж давайте розділяти бізнес і хоббі. Бізнес – це те, що приносить гроші, хоббі – те, що мені просто подобається робити без прив’язки до фінансової складової. У справжній бізнес на теренах Рівного я не вірю. А от в події для душі і суспільства дуже навіть вірю! Вчора зустріла знайомого, який розповів про плани проведення театрального фестивалю у Рівному. Це мені близько, обов’язково їх підтримаю. А ще мені особисто дуже близькі ідеї створення просторів розвитку для жінок та сімейних комьюніті (спілок – авт.) за принципом тих, що я бачила в Штатах. Там кожні вихідні в людей розплановані різноманітними подіями, які згуртовують, роблять сім’ю єдиним цілим – і не лише в масштабах однієї родини, а й цілого міста.

Зареєструватися на зустріч





На правах реклами