Ми у Facebook
09.12.2013, 11:51

Головний міліціонер Рівненської області Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 6]

На порталі OGO.ua продовжується інтернет-конференція з начальником УМВС України у Рівненській області Василем Лазутком. Генерал відповідає на усі запитання наших читачів.
- Мені 16 років я хочу поступити в поліцейський інститут після закінченя Агротехнічного коледжу чи можна? 380986209338

– Звичайно. Вам потрібно прийти у відділ кадрів міськрайоргану міліції по місцю проживання. Там отримати перелік документів, які потрібно для вступу до вишу системи МВС. Головне для служби в міліції потрібно мати хороше здоров’я, адже фізична витривалість необхідна для надання допомоги людям. Ну а далі все залежить від ваших знань і бажання працювати. Перешкод не бачу.

Головний міліціонер Рівненської області Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 5]

- Абрамовіча буде звільнено за зловживання службовим становищем? Бо вже всі знають, що він звонив перевізникам і казав щоб нікого не везли в Київ

– Ми провели перевірку за вашим повідомленням – це дезінформація. Самі перевізники її спростовують!

-Сало звільнив того хто подав позов проти львівського євромайдану. Чи звільнитие ви тих хто порушив кулькову справу проти активістів рівненського євромайдану?

– Ми не вправі проігнорувати звернення людей, які скаржились на хуліганські дії невідомих. Перед законом усі рівні.

- «титушки в погонах» тренуються в залі ДИНАМО що в дворі Пушкіна,4?

– На Пушкіна, 4 тренуються діти, звичайні школярі із Рівненських шкіл. Там відчинено, це приміщення не є секретним об’єктом і Ви можете у цьому переконатись: запитайте у діток, хто вони і звідки?

- http://vse.rv.ua/news/1385398670-u-rivnomu-milicioner-pogrozhuie-
zhurnalistci-foto.htmlУ Рівному міліціонер погрожує журналістці.???????????????????????????????


– Потрібно звернутись до нас із письмовою заявою для проведення досудового розслідування, адже для достовірного розслідування потрібні доказові переконання. Наприклад: чи не могла третя особа видати себе за співробітника міліції та і погроз в словах оприлюднених на даному сайті немає?

- http://vse.rv.ua/tabloyid/1385217930-rivnenski-milicioneri-v-socmerezhah-chastina-2-foto.html ЧИ ПРОЙШЛА АТЕСТАЦІЮ ЮХНИЧ??????????

– Атестація і кадрова комісія – це різні речі. Ви, що мали на увазі?

- Ви вирішили стати,як Сало,губернатором, діючи його методами-запроводжуючи жандармські методи політичної "охранки",даючи вказівку семенюковим орлам кошмарити превізників щоб не везли на київський євромайдан рівнян, порушуючи надумані кримінальні провадження проти організаторів рівненського євромайдану?

– Це не питання, а якийсь закид. Давайте по суті запитання.

Головний міліціонер Рівненської області Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 4]

- Невже Ви не розумієте того,що Ваші ПЕРСОНАЛЬНІ(всім очевидні та
системні) намагання покращити імідж рівненської міліції, Ваші ж офіцери зводять нанівець,продукуючи нікому не потрібні "відпистки" з стандартним висловом "факти не підтверджуються" та копіпастом статей законів з інтернету(які будь-хто і сам може подивитися)?Вони,-або професійні імпотенти,або- лежні, або торгівці індульгенціями....


– Нажаль, якоюсь мірою я з вами погоджуюсь. Як і в будь–якому колективі і в нас є люди, які припускаються помилок і чинять протиправно. Намагаюся таких позбавлятись. Чим і нажив собі чимало ворогів.

- Пане Лазутко,розумію що не за адресою,але може хоч Ви щось вдієте.На територію парку Холм Слави так звані "зоозахисники" завезли величезну зграю бродячих собак.Набудували їм будок(самовільне захоплення земли), і щодня прикормлюють (Стаття 42. Порушення санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил і норм).Цим самим створивши небезпеку для відпочиваючих рівнян,особливо дітей.Собаки дуже агресивні,рано чи пізно станеться лихо.

– Доручив керівнику Рівненського МВ дане питання. Інформацію щодо самовільного захоплення землі надамо швидко. Дане питання більше у компетенції міської влади, а не міліції.

- А таки молодець Лазутко. Продовжує діалог з людьми. Причому відповіді переважно толкові.

– Спасибі за довіру!

- ...Стосовно полковника Семенюка ... поцікавтесь у працівників ВДАІ, які працюють
з ним... Ну скільки можна морозитись??? Я в тебе запитую, полковнику!! Будь мужиком!
п.с. Щоб не було ніяких підозр в некомпетентності Лазутка стосовно підлеглих, можна зробити все просто - нехай Семенюк та інші керівники міліції пройдуть фіз.атестацію відкрито, перед журналістами. СлабО?))


– Та зустріньтесь ви з Семенюком і переконайтесь що він мужик! Бо я бачу, що Ви до нього не байдужі.

-Як мають вести себе завтра о 8-30 ранку міліціонери з міграційної служби (що на вул 16 Липня), побачивши те що за 3 метри від їхніх вікон неповнолітні вживають алкоголь і палять?

– Міграційна служба вже давно вийшла зі складу МВС. А Ви маєте про такі факти «за гарячими» слідами повідомляти в міліцію на 102.

-Не у всіх випадках звернення знаходять своє підтвердження-чи відноситься до таких заява жінки з буд.№2 по вул.Короленко,яка скаржилася Вам в прямому ефірі РТБ на чисельні групи неповнолітніх правопрушників,котрі збираються з всіх окраїн в цьому і сусідніх дворах ?

– Так. Але питання в тому, що міліція постійно виїжджає за цією адресою і спілкується з неповнолітніми, які не порушують громадського порядку і ми не маємо права притягнути їх до дисциплінарної відповідальності.. Вони щоправда завжди повертаються у двір по вул. Короленка. Питання в іншому: куди дивляться їхні батьки?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ