Ми у Facebook
15.11.2013, 15:36

Головний міліціонер Рівненської області Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 5]

На порталі OGO.ua продовжується інтернет-конференція з начальником УМВС України у Рівненській області Василем Лазутком. Генерал відповідає на усі запитання наших читачів.
— Вам відома дивна методика рівненських міліціонерів (для покращення статистики), залякувати тих хто повідомляє про правопорушення, збирання без їхньої згоди інформації негативного характеру, (щоб списати заяву в архів), шантаж потерпілих, "розвод" на "завідома неправдиве"?

— Зателефонуйте на Контактний центр, який фіксує все, що пов’язано з неправомірними діями працівників міліції. По кожному конкретному випадку розберемось, я сам особисто контролюю кожне питання, причому оперативно. Не у всіх випадках звернення знаходять своє підтвердження, але декількох працівників ми вже звільнили з ОВС. Ми зобов’язані перевіряти повідомлення аби уникнути наклепу чи випадків коли зводять рахунки з тим чи іншим міліціонером. Тел. 679–679; 067–679–100.

Головний міліціонер Рівненщини Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 1]

— Чи відкрила міліція кримінальне провадження щодо голови костопільської райради В.Талащука, котрий на підставну осбу, свого тестя Івашинюту Михайла Івановича, в обхід земельної черги, з допомогою співробітниці правоохоронних органів, своєї доньки, отримав земельну ділянку на вул Київська в м.Рівне, (орієнтовною ринковою вартістю біля 50 000 доларів)? Чи є це зловживанням владою та службовим становищем?

— Ні, у нас немає такого кримінального провадження.


Головний міліціонер Рівненщини Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 2]


— Вже не вперше Вас намагаються звинувачувати. Ми розуміємо що не Ви,але хтось кришує пункти прийому чавунних люків, могильних огорож,які розташовані в приватних дворах(наприклад–на Малорівненській,в садибі Никонюка).23.10.13 14:05 111 (77.222.153.***) пише:
Всі пункти прийому металобрухту, куди і носять люки, під патронатом славного генерала області... знайте, що вся відповідальність особисто на пану Лазутко...
23.10.13 16:44 Анонім (77.123.24.***) пише:
А що тут "атвечати"??? Це все - чиста правда! Менти під керівництвом Лазутка кришують не тільки пункти прийому металобрухту, а ще і зали гральних автоматів.


— Перевіримо. Дякую.
Аноніму відповідати немає бажання. Прийдіть на прийом я відповім вам.

— http://www.ogo.ua/articles/view/2013-10-18/43978.html Заява депутата Лащука є підставою для порушення кримінального провадження,чи-ні? Інші ж 20 земельних ділянок на Київській, що проголосували на минулій сесії, – там дійсно вартісна земля, але тут і ціна інша – 20-30 000 у.о. мінімум. Ці земельні надали переважно людям із силових і контролюючих структур.

— Якщо під час перевірки фактів викладених у заяві, вбачаються ознаки кримінального правопорушення, то це є підставою для відкриття кримінального провадження.
28.12.2012 року до Рівненського МВ УМВС України
в Рівненській області з прокуратури м.Рівне надійшла заява від депутата міської ради Лащука О.І. щодо можливих неправомірних дій посадових осіб КП "Рівненське міське бюро технічної інвентиризації" під час оформлення права власності на незавершене будівництво нерухомого майна АЗС по вул.Соборна, 420 в м.Рівне для ПП"Агата". Заява була зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Рівненського МВ УМВС в Рівненській області за № 2789 від 28.12.2012 та уважно розглянута.
Факти викладені в заяві Лащука О.І. не знайшли свого підтвердження. Про результати розгляду заяви в строки передбаченні чинним законодавством повідомлено заявника.

Головний міліціонер Рівненщини Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 3]

— Где на данный момент полковник Павленко из Криминального розыска???

— Напевно працює. Це його персональна інформація.

— Подяка за реагування на звернення.

— Спасибі і Вам.

— Я задавав Лазутку питання про його ПІДЛЕГЛОГО Семенюка. Як він здавав, я знаю (і всі знають), тому й цікавлюсь, як цей феномен пояснить Лазутко як шеф Семенюка. Тому що об'єктивно він би нізащо в житті не здав би нормативи з фіз.підготовки.

— Я так розумію, що Лазутко до цих пір не надав відповідь про здачу фіз.нормативів Семенюком.

— Тетяно, мене не цікавить відповідь Семенюка про самого себе. Погодьтесь, якби Лазутко мав відповісти, він би вже давно відповів би. А так вже всьому місту зрозуміло, що там діло нечисте.
І те що питання до Лазутка переадресовують персонажу, про якого питають, наводить на підозри, що Семенюк в міліції більш впливовий, якщо його шеф боїться дати відповідь про свого підлеглого. Це все рівно щоб в Лазутка запитали про якогось підлеглого–хабарника (наприклад Чубаєвського), а Лазутко відповів би в стилі "запитайте в нього самі, чи бере він хабарі". Ці менти людей за дурнів вважають, вони давно забули про порядність і чесність, для них слова "честь мундира" – це пустий звук...


— Стосовно полковника Семенюка то я давно дав відповідь на всі «закиди» його «доброзичливців» – поцікавтесь у працівників ВДАІ, які працюють з ним поруч 24 роки. Відповідь буде позитивна, я в цьому впевнений

Головний міліціонер Рівненської області Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 4]





На правах реклами