Ми у Facebook
22.12.2013, 09:00

Щоденний гороскоп: варто дочекатися сприятливого моменту

Не поспішайте, навіть якщо дуже хочеться! Добре спілкуватися з рідними та друзями, займатися з дітьми. Дорогі покупки небажані - можуть швидко набриднути.
Астрологічний прогноз: 22 грудня, 2013, неділя.

18/19 місячна доба. Місяць у знаку Лева (третя чверть, спадає).

Сьогодні Сонце на цілий місяць переходить у знак Козерога. Астрологи звертають увагу на те, що ми більш серйозно, практично і реалістично сприйматимемо наше життя й ситуації навколо нас. Разом з тим життєві цілі стануть більш конкретними і приземленими. Стосунки й контакти досить стримані, дехто навіть ображатиметься на певну черствість та байдужість близьких людей. Успіхів досягнуть цілеспрямовані, наполегливі, дисципліновані, терплячі люди з організаторськими здібностями.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Разом з тим астрологи попереджають: сьогодні Венера починає ретроградний хід, який триватиме аж до 31 січня 2014 року. На жаль, усі сфери життя, пов’язані з іміджем, модою, покупками, одягом, дорогими речами, мистецтвом і коханням, будуть гальмуватися і не давати бажаних результатів. Жінкам та дівчатам варто бути готовими до певних розчарувань, відсутності компліментів, даремно викинутих грошей. Тож будьте обережні й сто разів подумайте, перш ніж обрізати коси, купувати яскраві модні речі, кардинально змінювати колір волосся і стиль в одязі.

Календарь красоты на декабрь: классика forever!

Сьогодні варто спокійно відпочити у звичній, найбільш комфортній обстановці.

За важливі справи краще не братися – можливі помилки, необачні кроки, фінансові втрати.

Не поспішайте, навіть якщо дуже хочеться! Сьогодні варто стримувати свої пориви, чекати сприятливого моменту.

Краще прислухатися до порад досвідчених людей, ніж діяти на свій страх і ризик.

Дотримуйтесь техніки безпеки, будьте обережні з електроприладами.

Гороскоп на тиждень 9 - 15 грудня

Вечір – для спокійного, приємного спілкування в колі сім'ї, занять з дітьми, задушевних розмов з подругами, прогулянок на свіжому повітрі з друзями, прийому гостей або походу в гості.






На правах реклами