Ми у Facebook
31.01.2014, 12:31

Сьогодні відбудеться засідання Рівненського міськвиконкому + Порядок денний

У п’ятницю, 31 січня, в залі засідань виконавчого комітету Рівненської міської ради (вул. Соборна, 12а, 3 пов.) відбудеться засідання виконавчого комітету Рівненської міської ради.
Початок о 14:30.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення
виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Порядок денний

Про проект бюджету міста Рівного на 2014 рік.

Про прогноз бюджету міста Рівного на 2015 та 2016 роки.

Про висунення кандидатур для присвоєння почесного звання України “Мати-героїня”.

Про хід виконання міської цільової соціальної програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Голова виконкому Народної ради Рівненщини Микола Кучерук: досьє [+Фото]

Про роботу сектору кримінальної міліції у справах дітей Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області щодо вжиття заходів по захисту прав дітей, припиненню насильства в сім’ї утягнення неповнолітніх і молоді в злочинну діяльність, пияцтво та наркоманію.

Про організацію надання пільг інвалідам, членам їх сімей, законним представникам інвалідів (дітей – інвалідів), підприємствам, установам, організаціям громадських організацій інвалідів та сфери соціального захисту населення на безоплатне паркування і зберігання транспортних засобів.

Про розгляд звернень громадян, підприємств та організацій міста з житлових питань.

Про встановлення режимів роботи закладів суб’єктів підприємницької діяльності.

Про зміну статусу кімнат у гуртожитку.

Сесія Рівнеради 31 січня [ОНОВЛЕНО]

Про внесення доповнення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів виконавчого комітету Рівненської міської ради на 2014 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету Рівненської міської ради від 10.12.2013 №195.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 12.03.2013 №46 «Про встановлення розмірів тарифів та норм споживання на виробництво та постачання теплової енергії ПрАТ «ЕСКО-РІВНЕ».

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.04.2012 №80 «Про тарифи на послуги теплопостачання ТОВ «Рівнетеплоенерго».

Про створення спостережної комісії.

Про преміювання за грудень 2013 року.





На правах реклами