Ми у Facebook
27.02.2014, 16:19

У Рівному прокурор отримав стусанів від "Правого сектору" [+Відео]

Не словом, а ділом та силою "Правий сектор" контролює прокурорів та вимагає відставки прокурів Рівненського району.
У Рівному представники "Правого сектору" обурені бездіяльністю районної прокуратури. Зокрема звинувачують у затягуванні розслідування справи вбивства жінки у селі Ставки Рівненського району. І вже сьогодні стало відомо, головному підозрюваному у злочині досі не обрали міру запобіжного заходу і він може гуляти на волі, переконані представники "Правого сектору".



Сьогодні зранку до районної прокуратури із візитом навідався Олександр Музичко. Координатор "Правого сектору" у Західній Україні звинуватив прокурорів у бездіяльності, надавав стусанів, а також заявив, що залишить їх без зарплатні.



Представники самооборони також вимагають негайних дій з боку прокурора щодо справи у вбивстві жительки села Ставки. 24 лютого її задушив раніше судимий односельчанин. Загиблу уже поховали, втім підозрюваного і досі не взяли під варту. Хоча він сам зізнався у скоєному. Про це повідомили ще вчора у міліції.

У Рівному бійцям самооборони заборонили носити зброю та битки?

Керівник районного відділку міліції каже, що підозрюваного у вбивстві вони не беруть під варту, бо немає погодження прокуратури. Зі слів "правих" односельчани убитої також просять посприяти самооборону.



Тим часом процесуальний прокурор приголомшений звинуваченнями, мовляв, найближчим часом усі матеріали скерує до суду, який і визначить підозрюваному міру запобіжного заходу.

По обіді стало відомо, рішення про взяття під варту підозрюваного у вбивстві жительки села Ставки Рівненського району таки прийняли. Чому це не було зроблено напередодні, - прокурор пояснив це тим, що не були виконанні усі слідчі дії працівниками міліції.

Джерело: sfera-tv.com.ua





На правах реклами