Ми у Facebook
17.03.2014, 11:25

Депутат Рівненської обласної ради про нові призначення: "Є намагання під килимом поділити вбитого ведмедя"

Депутат Рівненської обласної ради, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Олексій Кособуцький, поділився своїми враженнями про кадрові зміни на Рівненщині. Як депутат оцінює нові призначення?
Кадрові зміни на Рівненщині громада сприймає по різному. Люстраційний комітет намагається якнайповніше, "під мікроскопом" роздивитися біографічні дані кандидата на посаду. А політичні партії намагаються "просунути" чим більше своїх членів на керівні посади.

Свою думку щодо нових призначень на Рівненщині висловив депутат Рівненської обласної ради, голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Олексій Кособуцький.

Народний Рух Рівненщини очолив Олександр Лащук

- Ми, як обласна рада, намагаємося синхронізувати наші дії з облдержадміністрацією. Проте це поки що відбувається тяжко. Є намагання застосувати в нашій області партійну квотність, є намагання під килимом поділити вбитого ведмедя. Ми категорично проти цього. Якщо ми говоримо про здобутки Майдану, то маємо говорити про прозорість формування влади, - цитує слова Олексія Кособуцького офіційний сайт Рівненської обласної ради.

- Прозорість влади – це означає, що не треба нам скидати з неба парашутиста і казати, що тепер він буде керувати УМВС чи прокуратурою. З нами, як мінімум, треба порадитися. В цьому і полягає наш сьогоднішній діалог з облдержадміністрацією. Основне, щоб негідник не міг потрапити до влади. Щоб людина, яка немає фаху, але є чиїмось помічником чи протеже, не могла розглядатися на певну посаду. В цьому сьогодні і є боротьба, але я відчуваю, що в нас буде порозуміння.

Кандидат на посаду очільника СБУ Рівненщини: ДОСЬЄ [Фото+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ