Ми у Facebook
12.03.2014, 14:59

Кандидат на посаду очільника СБУ Рівненщини: ДОСЬЄ [Фото+Відео]

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок представив кандидата на посаду начальника Управління Служби безпеки України у Рівненській області. Пропонуємо дізнатися біографію та діяльність потенційного очільника СБУ Рівненщини.
Голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок 12 березня представив на засіданні неполітичного громадського об'єднання «Люстраційний комітет в Рівненській області» кандидата на посаду начальника Управління Служби безпеки України у Рівненській області.

Що розповів про себе Дмитро Зайцев?


- Я маю дві освіти, навчався в Національному університеті водного господарства та природокористування, а також юридичну освіту здобув в Острозькій академії. З 1997 року працював в органах податкової міліції у Рівному. Більшість часу працював в органах внутрішньої безпеки - це переважно боротьба з корупцією, - розповів Дмитро Зайцев.

Хто очолить СБУ на Рівненщині? [+Фото]

- У 2012 році звільнився за власними переконаннями, без якихось привілегій, без пенсії. Зараз перебуваю в бізнесі. Маю свою громадянську позицію. Зараз маю ще сили та бажання, щоб в тих умовах, що наступили, щось змінити. Мої професійні здібності думаю допоможуть закінчити те, що було розпочато на Майдані. Готовий служити житилям Рівненщини, готовий до співпраці.

Потенційний начальник СБУ розповідає свою біографію [ВІДЕО]


Майбутній начальник СБУ відповідає на запитання Люстраційного комітету ВІДЕО







На правах реклами