Ми у Facebook
12.03.2014, 11:33

Хто очолить СБУ на Рівненщині? [+Фото]

Голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок 12 березня представив на засіданні неполітичного громадського об'єднання «Люстраційний комітет в Рівненській області» кандидата на посаду начальника Управління Служби безпеки України у Рівненській області.
Ним став Дмитро Зайцев, 1972 року народження, якого висунула обласна організація політичної партії "УДАР". Дмитро Борисович має 17 років стажу служби в оперативних підрозділах. Закінчив Національний університет "Острозька академія" та Національний університет водного господарства і природокористування. Про себе розповів, що має двокімнатну квартиру на вулиці Черняка у Рівному, авто у власності не має, дружина нині перебуває у декретній відпустці. Готовий до контролю з боку громадськості.

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок визначився з заступниками

Члени Люстраційного комітету загалом схвально сприйняли кандидатуру Дмитра Зайцева, але висловили побажання, аби він оприлюднив декларацію про доходи.

Виступ Сергія Рибачка на Народному вічі: ВІДЕО

Нагадаємо, що вчора Сергій Рибачок представив на засіданні "Люстраційного комітету" кандидата на посаду першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації Юрія Приварського, 1975 року народження. У кандидата дві вищих освіти – юридична та економічна, близько 5-ти років досвіду роботи на державній службі (зокрема, в Контрольно-ревізійному управлінні), а також багаторічний досвід роботи у приватних структурах. Юрій Приварський - колишній начальник відділу по збору заборгованості (заступник фіндиректора) "Рівнеобленерго".






На правах реклами