Ми у Facebook
11.03.2014, 20:15

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок визначився з заступниками

Голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок 11 березня представив на засіданні неполітичного громадського об'єднання «Люстраційний комітет в Рівненській області» кандидата на посаду свого першого заступника.
Як повідомляється у групі "Рівненщина політична" у мережі Facebook, на цій посаді Сергій Рибачок бачить Юрія Юрійовича Приварського, 1975 року народження. У кандидата дві вищих освіти – юридична та економічна, близько 5-ти років досвіду роботи на державній службі (зокрема, в Контрольно-ревізійному управлінні), а також багаторічний досвід роботи у приватних структурах. Як зазначає rivne1.tv, Юрій Приварський - колишній начальник відділу по збору заборгованості (заступник фіндиректора) "Рівнеобленерго". Крім того, відомо, що у 2006 році він балотувався до Верховної Ради за списком партії "Трудова Україна" (у різні часи її очолювали Ігор Шаров, Сергій Тігіпко та Валерій Коновалюк, двоє перших до нинішнього складу парламенту були обрані від Партії регіонів). Тоді партія набрала 0,09% голосів виборів і до парламенту не потрапила, в наступних виборах участі не брала.

Виступ Сергія Рибачка на Народному вічі: ВІДЕО

Сам Юрій Приварський відповів на запитання учасників засідання «Люстраційного комітету в Рівненській області» і повідомив, що є позапартійним та цілком аполітичним, володіє автомобілем «Renault Symbol», проживає у приватному будинку на вулиці Вербовій у Рівному. Дружина Юрія Приварського – приватний підприємець.

Народний депутат Олег Осуховський - про ситуацію в Україні: ВІДЕО

Серед своїх першочергових завдань і разі призначення на посаду першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації Юрій Приварський назвав поліпшення бізнес-клімату області. А голова Рівненської облдержадімінстрації Сергій Рибачок зазначив, що планує призначити кандидата на посаду у найближчі два дні в разі, якщо громадськістю не буде виявлено достовірних фактів, які можуть бути перешкодою для призначення Юрія Приварського.

Депутат Рівнеради Олександр Лащук озвучив вимоги до нової влади: ВІДЕО

Також Сергій Рибачок планує представити у середу, 12 березня об 11.30 на позачерговому засіданні комітету ще двох кандидатів на посади своїх заступників. А об 11.00 учасникам комітету представлять кандидата на посаду начальника управління СБУ в Рівненській області від РОО партії «УДАР» Дмитра Борисовича Зайцева, 1972 р.н.

Виступ народного депутата України Миколи Кучерука на Народному вічі у Рівному: ВІДЕО

Засідання відбудеться за адресою: Рівне, майдан Просвіти, 1, к.201.

Здолбунівську райдержадміністрацію очолить 27-річний свободівець із Рівного

Раніше у групі "Рівненщина політична" у мережі Facebook громадський активіст Святослав Клічук ініціював інтернет-опитування щодо того, кого бачать на посадах заступників голови Рівненської ОДА учасники групи. Серед претендентів називали, зокрема, завідувача кафедри документознавства та інформаційної діяльності НаУ "Острозька академія", депутата облради від "Батьківщини" Сергія Штурхецького, лікаря-хірурга Центральної міської лікарні Рівного, члена міськвиконкому від ВО "Свобода" Андрія Бортніка, журналістку, телеведучу і громадську активістку Світлану Сироту, громадських активістів Зураба Кантарію та Святослава Клічука.

Голова Рівненської ОДА відкрив інтернет-приймальню

Кількома днями раніше Сергій Рибачок оприлюднив заяву, в якій, зокрема, наголосив: "Я заявляю, що інформація про можливі призначення на керівні посади колишніх регіоналів, корупціонерів, одіозних осіб є нічим іншим, як чутками. Нашим із вами завданням є викорінити корумповану систему із державних структур Рівненської області та не дозволити злочинцям дестабілізувати й так непросту ситуацію. Нам потрібна влада, яка буде на службі в народу, а не бандитів. Нам потрібен закон і порядок, який забезпечать нові керівники із незаплямованою репутацією".

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок заперечує, що призначить регіоналів і корупціонерів

Фото rivne1.tv





На правах реклами