Ми у Facebook
11.03.2014, 12:51

Голова Рівненської ОДА відкрив інтернет-приймальню

Віднедавна рівняни мають ексклюзивну можливість поставити питання онлайн новопризначеному голові Рівненської ОДА - Сергію Рибачку.
Голова Рівненської обласної державної адміністрації Сергій Рибачок відкрив в інтернеті онлайн-приймальню, у якій самостійно відповідає на запитання рівнян, повідомляє сайт www.rv.gov.ua.

Що робитиме на Львівщині голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов?

"Я дякую за надану довіру, і розумію, яка відповідальність покладається на мене за реалізацію стратегічних завдань Рівненської ОДА. У цей нелегкий час боротьби та протистояння особливо важливо залишати гарячим серце та холодною голову. Завдання, котрі постануть переді мною та моєю командою, вимагатимуть високого професіоналізму та повної самовіддачі. Ми чітко усвідомлюємо це, і готові працювати на благо громадян Рівненської області, керуючись основними ідейними принципами Майдану: чесності, патріотизму та прозорості влади.

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок заперечує, що призначить регіоналів і корупціонерів

Саме тому вбачаємо необхідною консолідацію усіх зусиль громадян Рівненської області. Онлайн-спілкування спрямоване на отримання реальних діючих кроків, ідей, котрі громадяни Рівного та області хотіли би втілювати", - пояснив такий крок Сергій Рибачок.





На правах реклами