Ми у Facebook
20.03.2014, 15:30

Рівненський нардеп пропонує повернути Україні ядерний статус

Нардеп від Рівненщини Валентин Королюк разом з колегами Сергієм Каптіним (УДАР) та Олександром Чорноволенком (ВО «Батьківщина») зареєстрували у парламенті проект Закону №0076 «Про денонсацію Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 1 липня 1968 року»
Прийняття такого рішення нардеп пояснив на своїй сторінці у Фейсбук:

- Після заяви президента США Обами, що Америка не буде захищати Україну в разі подальшої інтервенції Росії, стало остаточно зрозуміло: Будапештський меморандум – нічого не вартий папірець. Україна у 1994-му добровільно відмовилась від третього за потужністю ядерного потенціалу в світі в обмін на гарантії безпеки. Насправді ці «гарантії» – фікція.

Фракція "Батьківщина" у Верховній Раді отримала нового керівника[+ДОСЬЄ]

Ніхто нас не захистить, крім нас самих. Тим паче, що навіть генсек НАТО Расмуссен визнав, що Росія може загарбати і східні області України.
Тому сьогодні я разом із колегами Чорноволенком та Капліним подав у секретаріат парламенту проект Закону «Про денонсацію Договору про нерозповсюдження ядерної зброї від 1 липня 1968 року». Може, після цього наші країни-«гаранти» чи хоча б частина з них схаменуться?

Ми повинні показати всьому світу, що Україна буде захищатися усіма можливими способами. Росія розуміє тільки позицію сили.





На правах реклами