Ми у Facebook
21.03.2014, 10:24

Рівне: призначили головного хірурга області

Наказом управління охорони здоров'я Рівненської облдержадміністрації днями призначено головного хірурга Рівненської області.
На цю посаду призначений хірург відділення хірургії органів травлення та ендокринології Рівненської обласної клінічної лікарні, депутат Рівненської обласної ради Олександр Нестеренко.

Раніше головним хірургом області був Юрій Семенюк, який помер у листопаді 2013 року.

- В обов'язки головного хірурга області входить координація і контроль роботи хірургічної служби на Рівненщині, - прокоментував OGO.ua Олександр Нестеренко. - Це і організація наукового та навчального процесу хірургів області, і участь в атестаціях хірургів та лікарів іншого профілю, і розбір скарг та пропозицій, і загалом робота над вдосконаленням хірургічної служби області.

Олександр НЕСТЕРЕНКО: Рятувати життя - його покликання

Олександр Нестеренко зазначив, що виконання обов'язків головного хірурга Рівненської області він і надалі активно поєднуватиме із хірургічною практикою. "На посаду головного хірурга традиційно ставлять фахівця, який може підтримувати колег не лише організаційно, а й фахово, - наголосив він. - Хірургам, передусім у районах, часто потрібна персональна фахова допомога - пряма, за операційним столом".

Рівне: показники смертності серед чоловіків вражають





На правах реклами