Ми у Facebook
07.04.2014, 11:40

Депутат Рівненської облради: "За місяць ми знали про підготовку вбивства Сашка Білого" [+Відео]

Депутат Рівненської обласної ради Віктор Кривун під час прес-конференції "Правого сектору" розповів про те, що майже місяць до вбивства Олександра було відомо, що воно готується.
- Я приїхав на місце вбивства Олександра і мав розмову з кількома людьми, які були присутні при цього, з декількома очільниками нашої міліції. Жоден з них не підтвердив те, що це спецпідрозділ "Сокіл". Значить їм дали вказівку мовчати. Були версії, що це спецслужби Росії, були ще кілька різних версій. Очевидці події розповідають, що Сашка в кайданках просто повели в ліс, де його цинічно вбили, - розповідає Віктор Кривун.

Представник рівненського "Правого сектору" розповів про нові подробиці розмови Музичка та Чорновол [+Відео]

- Майже місяць перед цим ми вже знали, що це вбивство добре готується. Сюди приїжджала Тетяна Чорновол з метою ніби створення антикорупційного бюро, насправді ж вона мала іншу ціль - зустрітися з Сашком Білим. Оцінку давати людській позиції всіх цих людей просто смішно. Ми на президії приймали рішення про те, що потрібно всіх фігурантів справи - турчинова, авакова, Чорновол відсторонити від займання посад. Зараз же Турчинов цинічно заявив, що під час слідства Аваков і далі буде виконувати свої обов'язки.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО "Віктор Кривун: "Ми знали про вбивство Музичка ще місяць до того"





На правах реклами