Ми у Facebook
07.04.2014, 10:33

Представник рівненського "Правого сектору" розповів про нові подробиці розмови Музичка та Чорновол [+Відео]

Під час сесії Рівненської міської ради вперше з'явилася інформація про те, що Тетяна Чорновол зустрічалася з Олександром Музичком та пропонувала йому 20 000 доларів за те, щоб він покинув країну. Які нові подробиці цієї зустрічі стали відомі тепер?
Нові подробиці розмови Олександра Музичка та Тетяна Чорновол розповів очевидець. Олександр Пантюхов, представник "Правого сектору", був свідком розмови, в якій Чорновол ультиматами просила Музичка покинути Україну до літа.

НОВІ ФАКТИ ПРО САШКА БІЛОГО: йому пропонували гроші за зникнення?

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО "Свідок розповідає нові подробиці зустрічі Музичка і Чорновол "

- Біля Львова була зустріч представників "Правого сектору" західного регіону. Тетяна Чорновол приїхала і мала розмову з покійним Олександром. Розмова відбувалася на терасі, я був в метрах трьо-чотирьох і чув їх розмову. Вона не говорила це в доброму тоні, це була ультимативна вимога. Чорновол вимагала, щоб Олександр Музичко покинув територію України за що він отримає 20 000 доларів. Вона казала, щоб він покинув Україну на чотири місяці. А за ці чотири місяці Україна отримає міжнародні кредити і вже буде літо, люди не так часто дивляться телевізор. І про нього забудуть, - розповідає Олександр Пантюхов.

Тетяна Чорновол підтвердила, що переконувала Сашка Білого покинути Україну

- Через два дні вона знову телефонувала Олександру, ми поверталися з Тернополя на Рівне. Вона знову запитала про його рішення, на що Олександр відповів, що він їхати нікуди не збирається.

Лідер "Правого сектору" Рівненщини Роман Коваль також розповів про те, що Чорновол телефонувала і до нього з вимогою, щоб він вмовив Музичка поїхати на зустріч до Житомира, на нейтральну територію.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО "Свідок розповідає нові подробиці зустрічі Музичка і Чорновол "





На правах реклами