Ми у Facebook
14.06.2014, 14:42

Анатолій Юхименко підтвердив: створює Партію розвитку України

Новий політичний проект екс-першого заступника голови Рівненської ОДА Анатолія Юхименка набирає чітких обрисів. Він на чолі рівненської делегації брав участь у Форумі розвитку України, який відбувся в столиці. На ньому делегати ухвалили рішення про заснування нової політичної сили.
Представники Рівненщини активно долучилися до формування основних партійних принципів Партії розвитку України. Їхню позицію почули та врахували, зауважив порталу “ОГО” Анатолій Юхименко. Адже новий проект є абсолютно демократичним — всі рішення приймаються лише після обговорення та підтримки всіма делегатами. Тож нова політсила відстоюватиме євроінтеграційний курс, працюватиме над об'єднанням країни та її економічним розвитком. Не відкидатимуть у роботі й кращі світові практики, зокрема, побудови держави, де б кожен громадянин мав рівні можливості, а також панувала соціальна справедливість.

Анатолій Юхименко розбудовуватиме проект Льовочкіна?

— Учасники Форуму одностайні в необхідності децентралізації влади, проведенні дострокових виборів до парламенту та місцевих рад. Причому, депутатів мають обирати за відкритими партійними списками, — підкреслив ініціатор створення в області Партії розвитку України Анатолій Юхименко. — Зараз активно формую команду з досвідчених і авторитетних фахівців різних галузей, які б поділяли партійні принципи цього нового проекту.


Нову політсилу очолить колишній заступник глави Адміністрації Президента Сергій Ларін (у центрі). До керівних органів увійде і народний депутат Юрій Мірошниченко (праворуч)
Нову політсилу очолить колишній заступник глави Адміністрації Президента Сергій Ларін (у центрі). До керівних органів увійде і народний депутат Юрій Мірошниченко (праворуч)





На правах реклами