Ми у Facebook
17.06.2014, 14:04

Чи продовжать контракт з директором Рівненського краєзнавчого музею?

Питання продовження контракту з директором Рівненського обласного краєзнавчого музею Олександром Булигою викликало жваві дискусії на сесії Рівненської обласної ради.
Питання продовження контракту з Олександром Булигою - одне з понад двох десятків аналогічних питань, внесених до порядку денного другого пленарного засідання 25-ої сесії облради, що відбувається у Рівному 17 червня. Попередні питання проходили легко, проте на питанні продовження контракту з Олександром Булигою депутати зупинились довше.

Кандидатура Олександра Булиги з першого разу набрала 40 голосів депутатів, цього виявилось недостатньо для прийняття позитивного рішення щодо продовження контракту з керівником краєзнавчого музею.

Тим часом працівники музею прийшли на сесію, аби засвідчити підтримку своєму директору.

Рівне: колектив краєзнавчого музею визначився з керівником

Працівники краєзнавчого музею прийшли на сесію Рівненської облради підтримати свого директора Олександра Булигу
Працівники краєзнавчого музею прийшли на сесію Рівненської облради підтримати свого директора Олександра Булигу


Між тим, члени люстраційного комітету мають власну думку щодо доцільності цього кадрового рішення. Представник комітету з трибуни облради звинуватив Олександра Булигу в тому, що він начебто возив людей на Антимайдан...

Люстраційний комітет Рівненщини вимагає не продовжувати контакти з чиновниками без люстрації

Натомість представник колективу музею стверджує: "У нашого директора є авторитет і в Рівному, і поза ним". Музейники просять депутатів залишити їм нинішнього директора, якому довіряє колектив.

У підсумку, 44 депутати облради проголосували за продовження контракту з Олександром Булигою - рішення прийнято.





На правах реклами