Ми у Facebook
28.08.2014, 13:14

За продаж наркотиків молодика засудили до 3 років позбавлення волі

Днями набув законної сили вирок Млинівського районного суду, згідно якого 19-річного місцевого мешканця Назара засуджено до трьох років і одного місяця ув’язнення за зайняття протиправною діяльністю – збутом наркотичних речовин.

Вперше хлопець сів на лаву підсудних минулоріч за зберігання марихуани. В кінцевому результаті йому було встановлено іспитовий строк. Однак він, на шлях виправлення не став, адже за кілька місяців продовжив стару справу, яка потроху ставала прибутковою.

Легкі гроші додавали молодикові впевненості у своїй безкарності. Відповідна інформація дійшла і до оперативників Млинівської міліції, котрі в ході перевірки, задокументували «наркоторги» в одному із сіл району.

Правоохоронці затримали дубенчанина з амфетаміном

- Відомості по даному факту було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів, скоєне особою, яка раніше скоювала злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, - зазначив тимчасово виконуючий обовязки начальника Млинівського РВ УМВС Сергій Волков. - Назарові було обрано запобіжний захід у вигляді двохмісячного тримання під вартою. Після проведення досудового розслідування справу було скеровано до суду.

Рівненщина: до засуджених не потрапили цукерки з "сюрпризом"

Рішення Феміди виявилось для зловмисника далеко невтішним, адже невідбута частка попереднього покарання у сумі із щойно обраним сягнула понад трьох років режиму виправної колонії.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ