Ми у Facebook
26.08.2014, 17:22

Правоохоронці затримали дубенчанина з амфетаміном

В Дубно в одному із кафе неподалік центру міліціонери затримали 25-річного Олександра, який намагався продати амфетамін жителю Рівного за 200 гривень.
Олександр неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотиків. Він притягувався до адміністративної відповідальності та був засуджений. Надаючи послуги по перевезенню пасажирів «таксистом» керував транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння.

Міліціонери вилучили психотропну речовину та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області області. За висновком фізико-хімічної експертизи дана речовина являється небеспечним психотропним наркотиком.

На Березнівщині жінка зарізала ревнивого чоловіка

Наразі, молодика затримано. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання міста Дубно.

— Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Дубенського МВ Леонід Михалко. — Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ