Ми у Facebook
14.09.2014, 14:06

Втік, вкрав, потрапив за решітку - невдала історія 19-річного злодія на Рівненщині

19–річний житель Тернопільської області недовго ховався від правосуддя на Рівненщині. Хлопець відбував покарання у Дубенській виправно–трудовій колонії, звідки згодом втік.
Його довго не могли знайти, але 18 липня завдяки оперативно–розшуковим діям працівників Дубенського МВ та працівникам Дубенської ВТК, утікача доставили до міліції, де він зізнався у крадіжці.

СЗГ УМВС України в Рівненській області повідомляє, що про втечу з колонії у квітні цього року писали чи не усі ЗМІ. Чоловіка розшукували як по всій Рівненщині так, і за місцем проживання у с. Старе Місто та на Тернопіллі. Юнак розповів, що переховувався у лісопосадці між селами Івання та Бортниця. Зі своєї засідки практично не виходив, аби на очі людям не потрапляти. Вночі 27 червня в с. Бортниця, пошкодив двері магазину та заліз до приміщення. Набрав різних продуктів та промислових товарів. Харчувався Володимир в основному городиною. До міліції із каяттям потрапив у тапках, викрадених з того ж торгівельного закладу.

На Рівненщині затримали молодика, який грабував храми


Наразі стосовно Володимира відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Підозрюваний знаходиться в ІТТ Дубенського МВ УМВС. Триває досудове розслідування.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ