Ми у Facebook
22.09.2014, 11:30

Більше 5 тисяч хасидів приїхали до Умані на святкування Нового року

Фото УНН

Понад п’ять тисяч паломників-хасидів вже прибули в місто Умань Черкаської області для святкування 5775-го іудейського Нового року Рош-га-Шана біля могили цадика Нахмана.
"Станом на 8.00 22 вересня в Умані нараховується 5285 хасидів. Паломники приїхали з 5 країн світу: США, Канада, Франція, Великобританія і Ізраїль. Серед паломників прибуло 13 жінок та 286 дітей, всі вони громадяни Ізраїлю”, - повідомили у прес-службі Уманського міськвиконкому.

Паломники приїхали з п’ятьох країн світу: США, Канада, Франція, Великобританія і Ізраїль.

В Україні існує музей, де чоловікам пропонують вдягнути жіночі туфлі [+Фото]

- Відомо, що в Умані в районах найбільшого скупчення прочан-хасидів був введений пропускний режим – встановлено сім контрольно-пропускних пунктів. Будуть діяти кілька видів перепусток: для місцевих жителів, підприємців та гостей. Безпосередньо біля місця поклоніння – могили цадика Рабі Нахмана патрулюватимуть 36 бійців спецпідрозділу «Беркут», - пише zaxid.net.

Зустрічатимуть Новий 5775-й рік хасиди з 24 на 25 вересня. Щорічні культові заходи з нагоди святкування днів Рош-Га-Шана проходитимуть на могилі цадика Нахмана та у приміщенні місцевої синагоги.

Використні матеріали - www.unn.com.ua





На правах реклами