Ми у Facebook
10.10.2014, 15:22

Богдан Масовець - перспективний молодий лідер

31-річний Богдан Масовець може слугувати прикладом того, скільки може досягти молода людина, будучи цілеспрямованою, дисциплінованою і по-здоровому амбітною.
Дипломований юрист, випускник Рівненського державного аграрного технікуму та Київського університету права НАН України, він здобув фах магістра державної служби в Національній академії державного управління при Президенті України, а нині завершує здобуття економічної освіти у Тернопільському національному економічному університеті.

Юрисконсульт у “Рівнегазі”, помічник-консультант народного депутата, начальник відділу правового забезпечення Держуправління охорони навколишнього природного середовища, Богдан Масовець послідовно, навчаючись у старших колег і не побоюючись брати на себе відповідальність, рухався кар'єрними сходами, і ось уже понад три з половиною роки, з лютого 2011-го, очолює Рівненський обласний центру з гідрометеорології Державної служби надзвичайних ситуацій. У підпорядкуванні Богдана Петровича – 5 структурних підрозділів, 85 працівників.

Іван ШЕВЧУК - Керівник, якому довіряють люди


Гідрометцентр Рівненщини крокує в ногу з часом, вдосконалюючи технічне забезпечення своєї роботи й розвиваючи сучасні інформаційні технології. А відтак, жителі Рівненщини, підприємства та організації, можуть бути впевнені в оперативності і точності прогнозів місцевих синоптиків.

Коли людина має лідерські навички і демонструє успішність у роботі, вона зазвичай з часом перестає задовольнятись суто професійними здобутками. А отже – приходить у громадську й політичну діяльність, аби згуртовувати інших для спільних корисних справ і приносити користь громаді. Ось і Богдан Масовець ще у 23 роки очолив обласну молодіжну громадську організацію “Союз молоді регіонів України”.

Олексій Кособуцький - політик, який говорить непопулярні речі

Під його керівництвом вона стала однією з найкращих в Україні. Нині, коли при владі у державі інші політичні сили, Богдан Петрович не приховує, що тривалий час очолював “молодіжку” регіоналів. Адже рівненські активісти під його керівництвом не займались насильством на антимайданах і не “дерибанили” мільярди, як колишня правляча верхівка. Богдан із соратниками допомагали старшим людям і онкохворим дітям, підтримували обдаровану молодь, проводили спортивні змагання.

Такі справи корисні й потрібні за будь-якої влади. Цей досвід Богдан Масовець зі своїми однодумцями продовжує реалізовувати і нині, погодившись на пропозицію старших товаришів очолити Рівненську міську організацію партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна”. Сам будучи сильною особистістю, він сповнений прагнення допомагати бути сильнішою і успішнішою нашій місцевій громаді, нашій державі. Майбутнє якої – за такими цілеспрямованими лідерами, як Богдан Масовець.





На правах реклами