Ми у Facebook
10.10.2014, 09:33

Іван ШЕВЧУК - Керівник, якому довіряють люди

Іван Шевчук — керівник молодий за віком, але надзвичайно досвідчений: дипломований юрист, він має досвід роботи у правоохоронних органах, профспілках, бізнесі та на держслужбі.
Характер цієї людини гартувався під час армійської служби, коли він у 18 років був заступником командира взводу бойового підрозділу у Луганській області. У 20 років служив командиром взводу в училищі професійної підготовки працівників міліції. У 21 рік був старостою групи в інституті у Львові. У 22 – слідчим у міліції у Дубно. Юридична практика манила, але захоплювали реальні справи – виробництво, робота з людьми та для людей. Тому у 25 років керував малим приватним підприємством на посаді директора.

Олексій Кособуцький - політик, який говорить непопулярні речі


Пройшов через випробування іншого роду — позапартійний, Іван Шевчук був звільнений з роботи з політичних мотивів через те, що працював у штабі “не того” кандидата. Але недарма кажуть, що випробування роблять нас сильнішими — подібні життєві повороти зміцнювали молодого амбітного юриста в прагненні іти вперед, добиватись поставлених цілей і гуртувати навколо себе однодумців. Згодом Іван Олександрович очолював промислове підприємство на Здолбунівщині, займався підприємницькою діяльністю у галузі будівельних матеріалів, відстоював у суді інтереси держави в сфері екології.

Не зупинився на досягнутому в освіті та знову навчається, цього разу на економіста. Одне слово, Іван Шевчук знає життя з різних боків таким, яким воно є, і вміє спілкуватися з людьми, працювати в команді задля спільного вирішення поставлених завдань. Саме ці свої таланти нині він успішно реалізовує на посаді першого заступника директора Рівненської дирекції “Укрпошти”. Про свою роботу розповідає із захопленням:

– Моя сфера діяльності – цікава та відповідальна: хоч за освітою я юрист та за покликанням – технар. Будівництво, капітальні ремонти, транспорт, комп'ютерна техніка, орендні відносини – все те, що забезпечує життєдіяльність підприємства поштового зв'язку області. На Рівненщині – 440 відділень зв'язку, і все це господарство повинно працювати чітко і злагоджено, обслуговуючи споживачів на рівні сучасних вимог. Цим і займаємось разом з колегами.

Андрій Мітюхін втілює принципи нової України

Досвід і наполегливість керівників, помножений на злагоджену роботу колективу, дає переконливі результати – нині Рівненська дирекція “Укрпошти” є найкращою в Україні за економічними показниками. Не дивно, що коли нещодавно столичне керівництво “Укрпошти” спробувало було призначити у Рівненську дирекцію іншого керівника замість діючого директора, що перебував на лікарняному, весь колектив одностайно висловився на підтримку Івана Шевчука, який на той час виконував обов'язки директора. І голос рівненських поштовиків прозвучав переконливо.

– Головне багатство нашого підприємства – це люди. Це завдяки нашим листоношам, начальникам відділень, водіям, інкасаторам на нас рівняється вся поштова спільнота України. Мене цікавить і мені подобається робота з людьми, – ділиться думками Іван Шевчук. – Відчуваю, що мені це вдається. Тож коли керівники обласної організації партії “Сильна Україна” запропонували мені долучитися до їхньої команди, я погодився. Думаю, в багатьох людей так буває: коли з часом ти бачиш, що досягаєш поставлених цілей у своїй основній діяльності, починаєш усвідомлювати, що можеш бути ефективним і в політиці. Крім того, маю значний досвід роботи на державній службі, на виробництві. Впевнений, що мої знання та уміння знадобляться людям. Та головне – не брешу і не краду!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ