Ми у Facebook
09.10.2014, 16:15

Андрій Мітюхін втілює принципи нової України

Андрій Мітюхін, керівник Рівненської обласної організації УНСО – один з тих, хто стояв у витоків цієї відомої націоналістичної організації України.
На теренах нашого краю УНСО розпочала свою роботу 23 роки тому, у 1991 році і з того часу боролася з російським імперіалізмом, що зараз переріс у російський фашизм. УНСОвці були учасниками акції “Україна без Кучми”, організовували поїздки людей до Києва та охорону ключових точок на Майдані-2004, коли відбувся перший виступ суспільства проти цинічної влади. У період Майдану Українська Народна Самооборона не лишалася осторонь усіх драматичних подій. УНСОвці були серед тих, хто боровся з режимом Януковича на Майдані, допомагали активістам фінансами, харчами та транспортом.

Тривалий час Андрій Мітюхін був керівником силового блоку міської організації УНСО, а після смерті Олександра Музичка Мітюхін – керівник обласної організації. Андрій Мітюхін проводить тренування з рукопашного бою та вишколи з метою підготовки бійців до служби у Збройних Силах України. Володіє чорним поясом із Годзю рю карате.
Під керівництвом Андрія Мітюхіна обласна організація УНСО розпочинає свою роботу з новою силою, адже нові умови створюють нові виклики. Так, неоголошена війна, яку розпочала на сході України Російська Федерація, вимагає, щоб мужні патріоти нашої держави стали на її захист.

Волонтери благодійного фонду “Руєвит”: “Як не ми, то хто?”

– Ми не можемо спокійно спостерігати за ситуацією, яка склалася в Україні, коли держава дозволяє, щоб воювали практично не підготовлені люди, які нічого не розуміють у військовій справі. 18-річних дітей кидають напризволяще у “котел” війни, і їм доводиться самостійно швидко навчатись на місці. Як результат – численні людські втрати, яких можна було уникнути. Саме тому ми займаємося організацією добровольчих батальйонів, де проводиться навчання, що включає в себе фізичну, ідеологічну та психологічну підготовку бійців, – розповідає Андрій Мітюхін. – Крім того, ми займаємося оформленням людей як учасників АТО. Вони не лише отримують заробітну плату, надзвичайно важливо і те, що якщо з ними втрачається зв'язок чи вони потраплять у полон, ми будемо знати їх останнє місце розташування, щоб надати допомогу та повідомляти рідних та близьких.

Обласна організація УНСО продовжує втілення в життя ідей Майдану, про які вже багато хто почав забувати. Одна з головних ідей, які вимагали активісти – люстрація влади та руйнація колишніх корупційних схем.

Президент підписав закон про люстрацію

– Потрібно доводити розпочаті справи до кінця. Слова і гасла нічого не варті, якщо вони не підкріплені ділом. Ми не повинні забувати цінності Майдану і покарати тих, хто винен у смерті активістів та підтримці сепаратистів на сході країни, – пояснює керівник обласної організації УНСО Андрій Мітюхін. – Правопорушення повинні каратися не тільки позбавленням волі, а і осудом самого суспільства. Зараз потрібно формувати нову команду, яка могла б контролювати владу, змушувати її звітувати про всі дії, і у разі невиконання тих чи інших обіцянок – шукати можновладцям заміну. А заміна не забариться, адже саме УНСО намагається виховувати нове покоління патріотичних українців. Всі хлопці повинні бути готові стояти на сторожі миру, тому потрібно, щоб вони проходили серйозну підготовку в армії.
Здоровий спосіб життя, фізична культура і спорт, мають стати національною ідеєю, що сприяє розвитку сильної держави і здорового суспільства. Це принципи, за якими, на переконання Андрія Мітюхіна, варто будувати нову Україну.





На правах реклами