Ми у Facebook
27.12.2014, 20:45

Програма «Ранкова кава» на OGO.ua - це завжди цікаво!

Відомі, успішні, активні рівняни ось уже більш як півроку щотижня розповідають про себе і свою справу відвідувачам порталу OGO.ua. А роблять вони це, стаючи гостями програми “Ранкова кава”, яка виходить як у відеоверсії (в інтернеті), так і в друкованому варіанті (на сторінках газет).
Справжня телепрограма, яка виходить в інтернеті, а потім ще й у газетах — такого у Рівному ще не було! Тепер, щоб побачити і почути цікавого гостя, з яким відверто спілкується яскрава, харизматична телеведуча Ольга Данилюк, не потрібно чекати певного дня чи години - “Ранкова кава” з вами завжди, достатньо лише завітати у одноіменну рубрику на OGO.ua зі свого комп'ютера, планшета чи смартфона!

Перший випуск програми "Ранкова кава" вийшов на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua на початку квітня. Нині відзнято вже понад чотири десятки передач - не лише у кав'ярнях чи ресторанах, а і в аудиторіях вищих навчальних закладів, у кабінетах керівників, на будівельному майданчиках, у медичних закладах, на промислових підприємствах... Мобільна і креативна творча команда проекту готова до нових невпинних експериментів - відтак, кожна програма виходить особливою, а творці "Ранкової кави" прагнуть постійно вдосконалюватись та приємно дивувати глядача!

Вихід ювілейної, двадцятої, передачі якраз і став приводом зібрати разом гостей різних випусків "Ранкової кави" - відомих, активних, цікавих, успішних у різних сферах людей Рівного: депутатів і громадських діячів, освітян і медиків, підприємців і митців. Разом із ними організатори заходу запросили своїх постійних партнерів, з якими не перший рік плідно співпрацюють у журналістських справах. Усіх гостинно прийняв ресторан готелю "Мир".

Світський захід пройшов у форматі благодійного вечора-презентації: з одного боку, герої програми отримали можливість поспілкуватись між собою та з гостями вечора, а з іншого - долучитись до підтримки української армії. Саме тому учасниками вечора стали, з одного боку, представник військових - заступник командира окремої 55-ої бригади зв'язку підполковник Віктор Коліда, з іншого - волонтери благодійного фонду "Руєвит", який активно залучає рівнян до підтримки українських військовослужбовців на Сході. Також враженнями від відвідання Сходу з гуманітарною місією поділились депутати Рівненської обласної ради Юрій Супрунюк та Степан Молчан.
Благодійні пожертви для українських військових збирали упродовж усього вечора.

Кожен із гостей "Ранкової кави" отримав можливість поділитись із присутніми та ведучою Ольгою Данилюк своїми думками про нинішню ситуацію в державі, розповісти про наболіле і важливе. Просто у процесі неформального спілкування народжувались нові ідеї, задуми партнерства, встановлювались нові ділові та особисті контакти - вийшов такий собі комунікативний майданчик для активних і небайдужих людей Рівного, яких об'єднала "Ранкова кава".

А у перервах між спілкуванням ведучої "Ранкової кави" Ольги Данилюк із гостями вечора присутніх порадували своїми виступами відомий рівненський поет Андрій Пермяков і вихованки школи моделей "ARTmodels", неодноразові переможниці обласних та всеукраїнських фестивалів краси і таланту Вікторія Свистунова та Марта Блажкова.
Бажаним гостем на презентації "Ранкової кави" став і відомий рівненський фотохудожник Олександр Харват, який не лише розповів про власні мистецькі проекти, а й закарбував миттєвості незабутнього вечора в неповторних світлинах.

"Родзинкою" благодійного вечора-презентації "Ранкової кави" став спільний перегляд ювілейного, двадцятого, випуску програми. Особливість його - в тому, що автори вирішили розповісти в ньому про саму передачу та її команду, про те, що залишилось "за кадром" численних зйомок. А для цього - обрали нестандарний формат: співрозмовницею ведучої "Ранкової кави" Ольги Данилюк стала... ведуча "Ранкової кави" Ольга Данилюк!

Завершився вечір неформальним спілкуванням за чаєм та кавою, якими присутніх люб'язно пригостив ресторан готелю "Мир". А також - частуванням фірмовим тортом "Ранкова кава", який "прибув" на благодійний вечір не з супермаркету чи магазину, а... з домівки авторки програми Ольги Данилюк - творцем торту стала мама ведучої Світлана Степанівна. Досвідчена майстриня смачних страв, вона потішила присутніх неймовірною смакотою, з душею виготовленою виключно із натуральних складників. Дехто з гостей не втримався і навіть попросив “зайвий” шматочок додому, аби потішити рідних... Вийшло символічно: торт із "натурпродуктів" - і така сама невимушена, дружня, майже сімейна атмосфера спілкування!

...Відтоді минуло чотири місяці, й нині “Ранкова кава” ось-ось перетне рубіж “золотого” ювілею — відзнято чотири десятки програм, і автори вже замислюються над тим, як по-особливому презентувати 50-ий випуск. А тим часом із деякими гостями “Ранкової кави” ми знайомимо вас у цьому номері журналу “ВІТАЄМО!” та вже традиційно, на сайті ogo.ua в рубриці "Ранкова кава".

Хочете взяти участь у зйомці програми "Ранкова кава"? Телефонуйте (050) 339 39 85 - і ми підберемо для вас оптимальний формат участі, який дозволить розкрити вашу особистість та вашу справу якнайповніше та якнайяскравіше!

Статті до теми:

Редактор рівненського журналу "ВІТАЄМО!" Ольга Данилюк - про секрети кави


Рівнян запрошують до резиденцій Святого Миколая та Діда Мороза [+Фото]



У Рівному вийшов зимовий номер журналу "ВІТАЄМО!"



"Ранкова кава": Інноваційний метод лікування грибка у Рівному





На правах реклами