Ми у Facebook
20.02.2015, 12:30

«Кардинал-Рівне» завтра у Львові продовжить боротьбу за Кубок України [+Відео]

21 лютого о 12:00 годині МФК «Кардинал-Рівне» у Львові зустрінеться у грі 1/4 фіналу з місцевою «Енергією». Переможець матчу отримає право прийняти участь у «фіналі чотирьох», за підсумками якого визначиться володар престижного трофею.
Крім футзальної команди, до міста Лева з Рівного вирушить і група підтримки. На сторінці «Ультрас «Кардинал-Рівне» в одній із соцмереж вже оголошено повна «бойова готовність»: «Всі, хто їдуть на виїзд в суботу, обов'язково будуть заряджати, тому вчимо заряди поки є час, є відео, там в описі відео ще є текст заряду, треба щоб сектор виглядав гарно не тільки ззовні, але і нормально співав».

Відзначимо, що напередодні нового сезону в Екстра-лізі керівництво клубу поставило перед гравцями МФК «Кардинал-Рівне» амбітні завдання у вигляді здобуття комплекту нагород чемпіонату або успіх у Кубку. Так, свого часу під час спілкування з журналістами президент клубу Володимир Валявка заявив, що «якщо «Кардинал» не завоює медалей чемпіонату Екстра-ліги, або не виграє Кубок України – стоятиме питання про подальше існування клубу».

Нагадаємо - на попередньому етапі – в 1/8 фіналу Кубка – рівненчани на власному паркеті легко здолали криворізький «Приват» 7:1, а львівська «Енергія» в упертій боротьбі здолала в гостях «Спортлідер+» із рахунком 4:3.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал» втратив перемогу в Хмельницькому за 4 секунди до фінальної сирени
МФК «Кардинал-Рівне» зіграв товариський матч із фанами, на черзі - журналісти
Став відомий суперник МФК «Кардинал-Рівне» у 1/8 Кубку України з футзалу










На правах реклами