Ми у Facebook
10.02.2015, 16:39

МФК «Кардинал-Рівне» зіграв товариський матч із фанами, на черзі - журналісти [+Відео]

Рівненська футзальна команда вирішила оригінально заповнити паузу, котра виникла у матчах вітчизняної Екстра-ліги через товариські поєдинки збірної України з чехами. МФК «Кардинал-Рівне» на власному паркеті зіграв із вболівальниками зі свого фан-клубу.
Зрозуміло, що перевага професійних футзалістів на майданчику над аматорами-фанатами далася взнаки вже з перших хвилин товариського матчу і «кардиналівці» досить легко «розривали» оборонні порядки фанів награними комбінаціями. Щоправда, в другому таймі голкіпера «Кардинала» Івана Гурка «командирували» у ворота любителів, що допомогло, нарешті, фанам «розмочити» рахунок у поєдинку та почати, врешті, й самим забивати.

Зрозуміло, що, зважаючи на «розважальний» характер гри, підсумковий результат зустрічі ніхто з учасників точно назвати не зміг, тому зійшлися на приблизних цифрах 20:15 на користь МФК «Кардинал-Рівне».

Як розповіли у прес-службі футзального клубу, подібні товариські поєдинки планується зробити традиційними. А вже наступними суперниками професіоналів цілком можуть стати журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Гравець МФК «Кардинал-Рівне» продовжить кар’єру в Ірані
Став відомий суперник МФК «Кардинал-Рівне» у 1/8 Кубку України з футзалу
Міні-футбол: «Кардинал» їде до «Урагану»

Нагадаємо, що наступну свою гру - матч 15 туру Екстра-ліги – «Кардинал» проведе у Хмельницькому проти місцевого «Спортлідер+» 14 лютого о 12:00. Попередньо, цей матч планувався на день пізніше, але рівненчани пішли на зустріч сусідам і погодилися на перенесення поєдинку.

Щодо збірної України, то українці у першій грі переграла Чехію із рахунком 5:1.







На правах реклами