Ми у Facebook
24.02.2015, 14:40

У Рівному стартують обласний Меморіал Шморгуна та міський Меморіал Молчановського

Найближчими вихідними у Рівному розпочнуться чергові футбольні змагання – 1 березня дванадцять команд зі всієї області на запасному полі стадіону «Авангард» проведуть перші матчі Меморіалу Шморгуна, а за день до цього стартує міський Меморіал Молчановського.
Щодо обласного Меморіалу Шморгуна, то, за інформацією РОФФ, в ньому братимуть участь кращі футбольні колективи Рівненщини - чемпіон ОДЕК (Оржів), бронзовий призер ФК «Гоща-АМАКО», представники першої ліги «Случ» (Березне), ФК «Малинськ», «Ізотоп-РАЕС» (Кузнецовськ), ФК «Садове», клуби другої ліги ФК «Вельбівно», «Водник» (Рівне) та «Калина» (Бугрин). Також разом з дорослими позмагаються юнацькі команди - ДЮСШ «Верес» (Рівне) і КОЛІФКС (Костопіль). Ще одна команда-учасник уточнюється.

А 28 лютого та 1 березня на майданчику в парку ім. Шевченка відбудуться два перших тури Меморіалу Молчановського 2015. Як повідомляється на сайті РМФФ, участь у змаганнях візьмуть 12 команд, котрі представляють Рівне, Рівненський і Гощанський райони та які будуть поділені на дві групи: група «А» - «Чайка» (Малинівка), АМАКО (Симонів), «Рівес», ФК «Курозвани», «Надія», ФК «Тинне» (Вересневе), група «Б» - «Калина» (Городок), «Продторгобладнання», «Вікторія» (Кустин), «Горинь» (Кустин), ФК «Верхівськ», «Крокус» (В. Олексин).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ФК «Садове» та ФК «Малинськ» зіграють у фіналі Меморіалу Шморгуна
На Меморіалі Шморгуна визначилися учасники 1/4 фіналу
Відбувся передостанній тур міського Меморіалу Шморгуна з футболу

Нагадаємо, що у суботу, 28 лютого вібудуться фінальні поєдинки Відкритої зимової першості «Меморіал Шморгуна». Спочатку за 3-е місце в 11:00 зіграють «Волинь» та ОДЕК, а фінал - ФК «Садове» - ФК «Малиньск» - заплановано на 12:30.






На правах реклами