Ми у Facebook
23.02.2015, 14:15

ФК «Садове» та ФК «Малинськ» зіграють у фіналі Меморіалу Шморгуна [+Відео]

У фіналі Відкритої зимової першості міста Рівне «Меморіал Володимира Шморгуна» 2015 року 28 лютого зійдуться лідери обласного футболу - ФК «Малинськ» та ФК «Садове». Чемпіон області – оржівський ОДЕК – обмежиться боротьбою за «бронзу».
У неділю, 22 лютого, на запасному полі рівненського стадіону «Авангард» у півфінальних поєдинках визначилися учасники фіналу та гри за третє місце Меморіалу Шморгуна.

Першими путівку до фіналу оформив представник Гощанського району. ФК «Садове» обіграв юнаків із луцької «Волині» з мінімальним рахунком 1:0. Гол на рахунку Ігоря Жука.

Не менш напруженим виявився і другий півфінальний матч. Чемпіон області – ОДЕК із Оржева – першим забив, проте його суперник – ФК «Малинськ» - не знітився і відповів відразу ж двома м’ячами. Кінцівка матчу пройшла в постійних атаках оржівців, котрі намагалися будь-що провести хоча б гол, але повпред Березнівщини вистояв, хоча й не без втрат. В одній із сутичок, на які була багата кінцівка матчу, червону картку отримав провідний захисник малинців Олександр Полончук.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Меморіалі Шморгуна визначилися учасники 1/4 фіналу
Відбувся передостанній тур міського Меморіалу Шморгуна з футболу

Нагадаємо, що 20 лютого в 1/4 фіналу було зафіксовано наступні результати:
ОДЕК – «Калина» (Бугрин) - 5:1, «Волинь» - ФК «Верхівськ» - 3:2, ФК «Малинськ» - АМАКО (Симонів) - 1:0, ФК «Забороль» - ФК «Садове» - 3:5

Фінальні поєдинки Меморіалу Шморгуна відбудуться в наступну суботу, 28 лютого. Спочатку за 3-е місце в 11:00 зіграють «Волинь» та ОДЕК, а фінал - ФК «Садове» - ФК «Малиньск» - заплановано на 12:30.

ФРАГМЕНТИ МАТЧУ ОДЕК - ФК МАЛИНСЬК.






На правах реклами