Ми у Facebook
23.03.2015, 17:30

Голова Рівненської облради садив ліс зі школярами

Михайло Кириллов зі школярами посадив молодий ліс.
У Всесвітній день лісу з ініціатив лісогосподарських підприємств у Рівненській області відбулися заходи у рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках».

До посадки лісу долучилися вихованці шкільних лісництв, представники місцевої влади, небайдужі мешканці області, які на власному прикладі показали, що таку важливу справу потрібно робити всім спільно.

Цьогоріч головний захід акції відбувся на базі ДП «Сарненський лісгосп». Голова обласної ради Михайло Кириллов, керівники районної влади, директори лісогосподарських підприємств облуправління спільно з вихованцями Костянтинівського шкільного лісництва посадили молодий ліс.



До слова, школярі з мисцевого лісництва вже не вперше допомагають лісівникам висаджувати ліс. Водночас голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов зізнався, що це його перший досвід посадки лісу. Звісно, що до цього доводилося чимало посадити дерев на присадибній ділянці та на дачі, а от до лісовідновлення долучився вперше. Загалом, він високо оцінив стан ведення лісового господарства на Рівненщині, зауваживши, що це свідчить про те, що ліс має дбайливого господаря.



За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради

Статті до теми:

Голова Рівненської обласної ради відмовився прийти на віче

Михайло КИРИЛЛОВ через рік: про перші успіхи і про те, коли «полетять голови»

Ветеран АТО вручив Кириллову резолюцію Віче про народну недовіру





На правах реклами