Ми у Facebook
17.03.2015, 16:25

Ветеран АТО вручив Кириллову резолюцію Віче про народну недовіру

17 березня 2015 року від імені Народного Віче, що відбулося минулої неділі ветеран батальйону «Айдар» Сергій Пандрак передав резолюцію про висловлення народної недовіри голові Рівненської обласної ради Михайлу Кириллову.
Нагадаємо, що протягом тижня представники громади Рівненщини вимагали звіту Михайла Кирилова про рік роботи на посаді, задля чого було скликане Народне Віче, проте голова обласної ради не з’явився на нього та назвав його профанацією, чим знехтував інтересами громади. Зважаючи на таку поведінку Михайла Кириллова присутні на віче жителі Рівненщини одноголосно прийняли рішення про висловлення голові обласної ради народної недовіри. Як стверджують громадські активісти пан Кириллов обирався головою ради на Віче і звітувати про рік роботи на посаді також має на Віче. Відповідно до резолюції Віче Кирилов має піти з посади яка була йому надана народом.

Вручив резолюцію Народного Віче про недовіру особисто доброволець батальйону «Айдар» Сергій Пандрак, котрий потрапив під мінометний обстріл в зоні бойових дій на Луганщині, був важко поранений та в результаті цього втратив ногу.

Статті до теми:

Голова Рівненської обласної ради відмовився прийти на віче

Громадські організації проти проведення народного віча

Михайло КИРИЛЛОВ через рік: про перші успіхи і про те, коли «полетять голови»





На правах реклами