Ми у Facebook
03.06.2015, 19:00

Триває Кубок Рівненщини з шахів 2015 року

30–31 травня в Сарнах відбувся 3 етап Кубка Рівненської області з шахів 2015 року.
Взяли участь у турнірі шахісти з Березнівського, Володимирецького, Дубенського, Дубровицького, Костопільського, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне, Кузнецовськ, а також гості з Волинської та Львівської областей, всього 48 учасників.

В підсумку 1 місце посів Терлецький Олег зі Львова, 2 місце в Матвійчука Олександра, 3 місце в Кохно Олександра (обоє з Рівного).

А тижнем раніше в Рівному відбувся 3 етап дитячого Кубка області серед юнаків та дівчат 2002 р.н. та молодших. З поміж 32-х юних учасників переможцем стала Самолюк Антоніна з Любомля, 2 місце в Бриндецького Дмитра з Рівного, 3 місце у Бондарчука Богдана з Дубно.

Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні нагороди, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобула бали в загальний залік Кубка області.

Після 3-х етапів шахової серії Гран-Прі найбільшу кількість балів має Матвійчук Олександр – 18, в Клюки Сергія – 16, в Кохно Олександра – 14, в Петренка Олександра – 12, в Намінського Ігоря - 10. Серед дітей лідирує Кальчук Віталій з 25 балами, в Бондарчука Богдана – 19, в Бриндецького Дмитра – 13, в Іванчука Сергія – 11, в Громової Ольги – 10.

Змагання відбулися за організаційних зусиль Рівненської обласної федерації шахів та особисто її керівника Володимира Ковальчука.

Наступний 4 етап Кубка Рівненської області з шахів 2015 року відбудеться 27-28 червня у Володимирці, повідомили з Рівненської обласної федерації шахів.

До теми:

Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук — про секрети успіху шахів на Рівненщині [+ІНТЕРВ'Ю]

На Рівненщині відкрили новий шаховий клуб

Рівне: відбувся щорічний дитячий турнір з шахів «Святий Миколай у кожну хату» [+Фото]





На правах реклами