Ми у Facebook
05.06.2015, 11:50

Вітаємо другу стипендіатку директора ТРК "Рівне 1" Віктора Данилова!

Напередодні Дня журналіста стало відоме ім'я другої студентки-стипендіатки директора телерадіокомпанії “Рівне 1” Віктора Данилова.
Отож, за підсумками другого туру конкурсу, стипендію Віктора Данилова на 2015-2016 навчальний рік присуджено студентці Рівненського коледжу економіки та бізнесу Вікторії Полюхович. Упродовж літа вона матиме можливість пройти стажування на телеканалі “Рівне 1”, а далі — претендувати на постійну роботу в команді Першого місцевого!

Нагадаємо, що з нагоди 20-річчя заснування телеканалу "Рівне 1", яке відзначатиметься у вересні 2015 року, його незмінний директор і фундатор незалежної преси у нашому краї Віктор Данилов оголосив про заснування двох іменних щомісячних стипендій у розмірі 750 гривень кожна для студентів-журналістів з Рівненщини. Стипендії отримуватимуть упродовж 2015-2016 навчального року студенти-переможці конкурсу, які подали на розгляд журі власні ідеї щодо телевізійних проектів Першого місцевого. Першою стипендіаткою, ім'я якої було оголошено у Всесвітній день свободи преси, 3 травня, стала студентка спеціальності "Журналістика" Національного університету "Острозька академія" Інна Боровець.

Вітаємо стипендіаток Віктора Данилова і бажаємо їм творчих здобутків і вдалих дебютів у команді Першого місцевого!

До теми:

Вітаємо першу стипендіатку директора ТРК “Рівне 1” Віктора Данилова!

"Ранкова кава": гість - директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов





На правах реклами