Ми у Facebook
16.11.2014, 18:00

«Ранкова кава»: гість — директор ТРК «Рівне 1» Віктор Данилов [+Відео]

16 листопада - День працівників телебачення, а зовсім нещодавно, 22 вересня, улюбленому телеканалу рівнян "Рівне 1" виповнилось 19 років. Про життя Першого місцевого ведучій програми “Ранкова кава” Ользі Данилюк розповів директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов.
- Вікторе Євгеновичу, з чим розпочав новий телевізійний сезон Перший місцевий?

- Позаду - 19 років нашої роботи, у реаліях незалежної України це доволі багато. Адже і розподіл рекламного ринку, і державна політика щодо місцевих медіа - все було проти нас. Проте ми були і залишаємось одним із найстаріших регіональних телеканалів незалежної України, ми сповнені бажання працювати і щоразу приємно дивувати нашого глядача новими цікавими та потрібними йому програмами.

Не раз ми перемагали на всеукраїнських фестивалях, не раз брали участь у міжнародних і міжрегіональних обмінних проектах, збагаючуючись досвідом колег і прагнучи адаптувати на нашому ринку передовий світовий досвід. Відтак, сьогодні перебуваємо у надзвичайно продуктивній творчій формі, й новий сезон розпочинаємо з новими задумами та проектами.

ДИВИТИСЬ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

Передусім, ми оновили "Новини Рівного" і "Патруль" - ключові наші інформаційні проекти. Влітку запустили "Новини Рівного. День", які зараз виходять у форматі огляду новин із соціальних мереж. Оновили і "Патруль" - улюблена кримінальна програма рівнян виходитиме з ведучою, матиме нові рубрики, підсилить свою гостроту за рахунок резонансних журналістських розслідувань.

Новини, інформаційні програми, робота у прямому ефірі - все це дає телеканалу найдорожче - довіру глядачів. Об'єктивно і оперативно повідомляти новини жителям Рівненщини - це наше кредо, наша місія. За це нас і люблять, і ненавидять, і бояться, і поважають.

Загалом ми постійно експериментуємо, шукаємо оптимальні моделі мовлення, які були б і економічно ефективними, і привабливими для глядачів та рекламодавців. Нині будь-який незалежний рейтинг підтвердить: "Рівне 1" - це медіа номер один на Рівненщині, це ЗМІ, яке має найбільшу аудиторію та довіру.

ДИВИТИСЬ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

- Нечасто на місцевому телебаченні зустрінеш дитячу програму, а ось на Першому місцевому це постійна практика. Розкажіть, будь ласка, детальніше, які сюрпризи готуєте для найменших телеглядачів.

- Працювати з дітками - надзвичайно відповідально, непросто, але й дуже цікаво. Логічним продовженням нашої постійної роботи в цьому напрямку став запуск "Дитячої телестудії". Маленькі рівняни розповідатимуть тут казочки, демонструватимуть свої таланти, відповідатимуть на каверзні запитання - одне слово, буде цікаво, пізнавально і весело! Ми маємо амбітні плани щодо розвитку "Дитячої телестудії", отож незабаром очікуйте на нові рубрики цієї програми. Всіх секретів не відкриватиму, але зазначу, що плануємо залучати наших маленьких глядачів до ведення програм у ролі ведучих - впевнений, таких телеведучих Рівне точно ще не бачило!..

Телеканалу "Рівне 1" – 19 років. Вітаємо! [+Фото]

- Останнім часом "Рівне 1" активно працює над проведенням онлайн-трансляцій...

- Так, ми давно мріяли розгорнути активну роботу в цьому напрямку, але на завади стояла дорожнеча. А нині, коли розвиток техніки швидко прогресує і канали передачі інформації здешевлюються, ми, доклавши зусилля, активно взялись за проведення онлайн-трансляцій, причому не просто на сайті, а в ефірі, з повноцінною телевізійною якістю. Здійснюємо такі трансляції і з сесійних зал міської та обласної рад, і з зали засідань міськвиконкому, і, що для нас особливо важливо, - зі Свято-Покровського кафедрального собору. Зараз готові продовжувати цю роботу, і, за наявності зацікавленості потенційних партнерів, організуємо пряму трансляцію з будь-якого місця - приміром, з вищого навчального закладу чи з певного підприємства, організації, де відбувається цікава подія. Ми відкриті до співпраці, аби здійснювати онлайн-трансляції, які будуть цікаві і для глядачів, і для рекламодавців.

ДИВИТИСЬ ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ

До теми:

Цікавить робота журналіста, телеведучого?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ