Ми у Facebook
12.07.2015, 20:00

На замітку рівнянкам: 10 секретів швидкого схуднення

Проблема зайвої ваги турбує багатьох людей. Та позбутися її не так уже й важко, якщо дотримуватися простих рекомендацій.
Способів боротьби із зайвими кілограмами безліч і багато з них Ви напевно уже випробували. Але американський Річард Уайзман стверджує, що не обов'язково виснажувати себе тяжкими фізичними вправами чи постійними дієтами. Для швидкого схуднення варто знати лише 10 простих секретів:

1. Їжте з меншого посуду. Чим менша тарілка, тим менша порція.

2. Якщо ви правша - вчіться їсти лівою рукою, і навпаки. Таким чином обсяг спожитої їжі зменшується на 20%.

3. Пийте з високих тонких склянок. Так вам здаватиметься, що ви випили більше рідини, ніж з широкої.

4. Повісьте дзеркало на кухні. У ході психологічного експерименту виявилося, що під впливом дзеркала люди ставали більш свідомими і віддавали перевагу здоровим продуктам.

5. Жуйте фруктову жуйку або їжте льодяники, щоб перебити апетит.

6. Їжте повільно. Люди, які їдять поспіхом, з'їдають більше.

7. Користуйтеся посудом червоного кольору. Дослідження показали, що люди інтуїтивно з'їдають менше, якщо їжа знаходиться на червоній тарілці, оскільки цей колір асоціюється зі знаком «стоп».

8. Вимикайте телевізор під час їжі. Перед телевізором ви мимоволі з'їдаєте більше, ніж без нього. Таким чином можна скоротити прийом їжі на 50%!

9. Фотографуйте всю шкідливу їжу, яку збираєтеся з'їсти. Це допоможе зменшити кількість з'їдених продуктів більше, ніж на третину.

10. Уникайте широкого асортименту страв. Коли людина бачить величезний вибір всіляких продуктів на тарілці, вона неодмінно хоче спробувати все.

Статті до теми:

Готуємося до літа: як позбавитися проблемного "животика"

Як схуднути після пологів?

Худнемо смачно: полунична дієта





На правах реклами