Ми у Facebook
16.08.2015, 15:01

Гороскоп на тиждень 17 - 23 серпня

Прогноз астрологів на тиждень для всіх знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Результати залежатимуть від вашої цілеспрямованості. Якщо хочете досягти успіху, то треба буде добре побігати й попрацювати. І не відступати перед труднощами. У вихідні не забувайте про виконання своїх домашніх обов'язків і не спізнюйтеся на побачення.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Запасіться ангельським терпінням і нелюдською витримкою. Адже можливі непорозуміння, помилки і промахи в професійній сфері. Навіть якщо все гладко, не зваблюйтеся легкими перемогами у фінансових справах і в бізнесі. Обережніше з новою інформацією, вона може виявитися недостовірною.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Цього тижня вас можуть завалити додатковою роботою. І все ж не варто зациклюватися на поточних проблемах. Зберігайте при собі свої плани і задуми, щоб їх без проблем втілити в життя. У вихідні постарайтеся приділити більше часу собі.

РАК (22.06-23.07). Досить емоційний, неспокійний період. Доведеться стримувати пристрасті й не демонструвати надто відверто своє невдоволення і роздратування. Тоді вам удасться уникнути конфліктів в сім'ї та на роботі. У вихідні дні відпочити від проблем вийде тільки у себе вдома.

ЛЕВ (24.07-23.08). Не зациклюйтесь на власних проблемах і бажаннях. Хоч іноді варто звернути увагу на оточуючих. Друзі та близькі можуть порадувати вас і дати добру пораду. Зверніть увагу на дрібні непорозуміння. Це своєрідні сигнали, що вказують, де ви не зовсім праві.

ДІВА (24.08-23.09). Напружений тиждень. У вас нагромадилося надто багато справ і невирішених проблем. Але не намагайтеся зробити все відразу, починайте з найголовнішого. А далі воно піде... Не соромтеся звертатися по допомогу до друзів та колег. У роботі можливі нові цікаві перспективи, не пропустіть свій шанс.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Можете опинитися в епіцентрі важливих подій. Тільки встигайте на все вчасно реагувати. Втім, ви надзвичайно комунікабельні, нові приємні знайомства відкриють перспективи, про які ви навіть не мріяли. А для успішної реалізації планів необхідні нова інформація та сучасна техніка.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Внутрішня гармонія та позитивний настрій вбережуть вас від негативу й емоційних сплесків. На роботі досить спокійний період. Особливих навантажень не передбачається, так що більше відпочивайте. Однак у вихідні не надто розслаблюйтеся, бо можуть виникнути термінові завдання.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Готуйтеся почути справедливу критику з боку колег та старших людей. І пам'ятайте, що, максимально використовуючи свою чарівність, ви можете домогтися практично будь-яких цілей. У вихідні можлива весела зустріч зі старими друзями чи романтичне побачення.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Сварки та конфлікти вам не загрожують. Ви цілком дипломатичні та чарівні. Якщо виникнуть проблеми зі здоров'ям, не зволікайте, вирушайте до лікаря, бо це серйозно. Вихідні – чудовий період, щоб довідатися про щось нове.


ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Постарайтеся робити якомога менше критичних зауважень і чимбільше компліментів. Це потрібно і в особистій, і в професійній сфері. Але будьте щирі. У вашому житті наступає новий етап, не виключені приємні зміни. Але ваша мрія зажадає від вас серйозних зусиль з її втілення в життя.

РИБИ (20.02-20.03). Постарайтеся не тільки говорити, а й слухати співрозмовників. Є небезпека, що старі стереотипи перешкодять реалізації ваших планів на майбутнє. Не треба довго міркувати, просто робіть. Але варто сконцентруватися на найважливішому, пам'ятайте прислів'я про двох зайців.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ