Ми у Facebook
25.02.2015, 06:00

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар

Астрологи визначили щасливі дати, найбільш сприятливі та успішні дні у рік Кози (Вівці).
Навіть у найважчі періоди історії та життя кожної людини є дуже світлі, гармонійні дні. Не весь час падає дощ – іноді з-за чорних хмар визирає сонечко. І тоді нічого поганого не стається, всіх переповнює радість, піднесення, оптимізм і непереборне бажання перевернути весь світ!

Астрологи пояснюють це вдалим збігом планет з Юпітером, який відповідає за успіх та удачу. І називають його «Планета Велике Щастя».

Якщо у вашому особистому гороскопі є точки, пов’язані з цим гігантським небесним світилом, ви просто пестунчик долі! Фортуна щедро поділиться з вами прекрасними шансами у різних сферах життя, навіть якщо ваші рідні, близькі, батьки, діти, колеги, начальство і покровителі народилися під Юпітером.

А ще є загальні сприятливі дні та навіть тижні, коли могутній Юпітер діє «в аспекті» (так професіонали називають перетин ліній планет на зодіакальній карті) з Місяцем, Сонцем, Венерою та іншими небесними світилами. Астрологи за своїми картами вирахували найкращі дні 2015 року:



Найбільш сприятливі дні та періоди 2015 року, на які впливає планета Юпітер:

ВЕСНА

25 лютого - 9 березня. Аспект Юпітера з Ураном сприяє винаходам, інноваціям, експериментам, розширює коло друзів та однодумців, приносить несподівану удачу, зміцнює авторитет та зміцнює соціальний статус талановитих особистостей.

4 – 5 березня. Аспект з Венерою обіцяє несподіване кохання, флірт, службовий роман чи вдалий шопінг.

9 – 11 березня. В аспекті Юпітера з Марсом можуть ризикнути і перемогти сміливі та цілеспрямовані люди, справжні бійці, спортсмени-екстремали, мандрівники-авантюристи.

30 березня, 26 квітня, 24 травня, 21 червня, 18 липня, 15 серпня, 12 вересня, 10 жовтня, 6 листопада, 4 та 31 грудня – Місяць у Юпітері. Ці дні дарують позитив, гарний настрій, оптимізм, здоров'я, приплив почуттів, поліпшує та зміцнює стосунки в родині. Чудовий час для сімейного життя та створення домашнього затишку!

2 - 3 квітня. Юпітер разом із Сонцем підвищують оптимізм, дарують гарний настрій, впевненість у собі, фізичне здоров'я і гарне самопочуття. Щасливий момент перемогти та виграти, зробити блискавичну кар’єру, отримати славу та визнання.

6 квітня. Планета удачі допомагає Меркурію «підкинути» цінну інформацію, розширити коло цікавого та корисного спілкування, сприяє у комерції, ділових і пізнавальних поїздках.

9 квітня. Так званий «стаціонарний Юпітер». Планета «Велике щастя» на якийсь час ніби зупиняє свій рух по орбіті й дає нам можливість спіймати свій щасливий шанс і зробити все можливе та неможливе, щоб наша мрія здійснилась... На цей день можна планувати свій кар’єрний зліт, професійний чи політичний прорив, важливу поїздку, доленосну зустріч і т.п. Або просто загадати бажання, помріяти і змоделювати своє майбутнє.

22 - 23 квітня. І знову аспект з Венерою )) А це – нові шанси в коханні, приємний шопінг, відпочинок та романтика, спілкування з симпатіями. Можна несподівано отримати гарний і дорогий подарунок або гроші.



ЛІТО

4 - 7 червня. Черговий аспект з мужнім Марсом. Зірковий час для багатьох спортсменів. Десь майже на поверхні є дуже виграшна справа. Головне – побачити свій щасливий шанс і спрямувати всі свої сили та вміння у потрібне русло.

8 - 9 червня. Юпітер із Сонцем поліпшать здоров'я і настрій і подарують можливість показати себе у всій красі. Цілеспрямовані, неординарні особистості мають чудові шанси для самореалізації.

16 - 28 червня. Тандем з Ураном дарує успіх у творчості, «евріку» в експериментах і винахідництві, розширює коло друзів, приносить несподівану удачу, змінює на краще становище у колективі та суспільстві.

30 червня - 3 липня. Новий союз із Венерою обіцяє прибутки та щастя в коханні.

3 - 4 липня. Юпітер дружить з Меркурієм, а це поліпшить наші ділові та дружні контакти і принесе гарні новини.

26 - 27 серпня. Сонце з Юпітером обіцяють лавровий вінок слави публічним людям, керівникам, неформальним лідерам, дарує велику удачу в самореалізації, будь-яких видах творчості, і взагалі робить людей більш яскравими, помітними і популярними. Це чудовий шанс і для сором’язливих «сірих мишок»!



ОСІНЬ

7 - 17 жовтня. Цілу декаду Юпітер в аспекті з Плутоном. Гарний період для життя всього суспільства. Шалена працездатність і цілеспрямованість. А 16-19 жовтня до парочки цих планет приєднається третій - Марс. Тож варто чекати рекордів і грандіозних успіхів від спортсменів та політиків.

25 - 26 жовтня. Фортуна, тобто черговий союз Юпітера з Венерою дарує багатьом з нас щастя у коханні. Або в грошах. Або і в тому, і в тому – якщо коханий з грошима )))

10 - 11 листопада. Повторення аспекту із Сонцем. Здоров'я і настрій не підведуть. Пощастить у лідерстві та творчому самовираженні.



ЗИМА

24 грудня. Повторюється аспект з Венерою. Дає нові можливості та шанси в коханні, дарує модні обновки, дорогі презенти, чудовий відпочинок і приємне товариство.

25-26 грудня. Просто чудовий тандем з Меркурієм, що розширює коло спілкування і приносить удачу в поїздках. Плануйте не ці дні новорічні корпоративи, туристичні вояжі, «вилазки» з друзями на природу.

Щастя та удачі у 2015 році!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ