Ми у Facebook
11.09.2015, 20:30

Топ-7 ідей для жіночого відпочинку у Рівному

Нарешті завершився робочий тиждень і настав час подумати про відпочинок на вихідних. Ідеї для вашого дозвілля пропонує OGO.ua.
Після тяжкого робочого тижня так хочеться гарно відпочити і набратися нових сил та незабутніх вражень. На цих вихідних у Рівному відбудуться чудові заходи, які зроблять ваше дозвілля справді неповторним.

Так, найяскравіша подія тижня - до Рівного завітають Дзідзьо та "95 квартал" запрошує рівнянок. Тут для вас гарнтовано масу гумору, драйву та заряду енергії тривалий час. ДЕТАЛЬНІШЕ

Для тих, кому не вистачає яскравих барв у повсякденному житті, у Парку ім. Т.Г. Шевченка відбудеться "Благодійний фестиваль холі". Заодно ви матимете можливість взяти участь у зборі коштів для хворих діток з Обласної дитячої лікарні.

Багато хороших вражень ви зможете отримати від екскурсії "Вінниця-Умань". БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ЗАХІД

Психологічний відпочинок для рівнянок організовує «Guru center» за допомогою Йоги в парку

Розкрити таємниці поліпшення матеріального благополуччя рівнянки зможуть, відвідавши тренінг «Женщина на миллион».

Прихильниць класичної музики запрошують відвідати концерт "Світові хіти для голосу і органу". Справжні таланти подарують чудові враження.

Тих, хто хоче на один день забути про всілякі дієти та поласувати різноманітними смаколиками запрошують на фестиваль вуличної їжі "FoodFest".

Приємних вихідних!








На правах реклами